Google retade en Pixel 7-serie och en Pixel-surfplatta

0
50
Google

Vid dagens Googles I/O 2022-konferens tillkännagav företaget massor av ny hårdvara med fantastiskt utseende, inklusive de kommande flaggskeppstelefonerna Pixel 7 och Pixel 7 Pro, och till och med en Android-baserad Pixel-surfplatta .

Pixel 7 och 7 Pro-smarttelefonerna ser ut som en uppdaterad version av Googles Pixel 6-telefon, men företaget var blyg med andra detaljer. Den bakre kamerabulten finns fortfarande kvar, men med några enkla uppdateringar, framför allt kamerastången i aluminium och nedtonade kamerautskärningar. Den nya kamerastången i aluminium ser ut att flyta och smälta samman med telefonens sidoskenor i aluminium istället för att abrupt skäras av som den tidigare modellens svarta kamerastång gjorde.

Pixel 7 verkar bara ha två bakre kameror, medan Pixel 7 Pro fortfarande har ett trippelt bakre kamerasystem. Pros kamerasystem kommer sannolikt att inkludera breda, ultravida och telefotoinställningar, precis som Pixel 6 har, men vi vet fortfarande inte säkert.

Det ser också ut att finnas ett nytt urval av telefonfärger. Du kommer antagligen fortfarande ha standardalternativen för svart och vitt, naturligtvis, men Google har också tjatat om en grå färg och en ljusgrön färg; ingen rosaaktig “Kinda Coral” Color Pixel 7 presenterades i detta tillkännagivande. De två nya telefonerna kommer sannolikt att släppas i oktober tillsammans med den efterlängtade Android 13.

Förutom de nya Pixel 7 och Pixel 7 Pro-smarttelefonerna, avslöjade Google en kommande Android-baserad Pixel-surfplatta. Få detaljer delades om surfplattans design och specifikationer, men Trystan Upstill, en vice vd för teknik på Googles Android-team, har nämnt att teamet fokuserar på att bygga ut surfplattaspecifika versioner av populära appar och arbetar med tredjepartsutvecklare för att få sina appar uppdaterade för större skärmar.

Rick Osterloh, företagets vice VD för enheter och tjänster, berättade att surfplattan kommer att köras på det proprietära Tensor-chippet (ja, samma som finns i den nuvarande generationens Pixel-smarttelefoner). Google siktar på att skapa en surfplatta som är utformad för att underhålla dig, snarare än en du explicit kan använda för arbete och kreativa ansträngningar.

Det är trevligt att se att Google har ett förnyat intresse för surfplattor, efter att ha påstått sig lämna surfplattan redan 2019, och vi kan inte vänta med att se om Pixel Tablet är en värdig konkurrent till Apples iPad-serie (eller till och med till Samsungs surfplattor). Google säger att surfplattan kommer att släppas 2023.

Google tillkännagav annan hårdvara vid sitt IO 2022-evenemang idag också. Pixel 6a-smarttelefonen kommer att förbeställas den 27 juli för $450. Den helt nya Pixel Buds Pro kommer att vara öppen för förbeställningar den 21 juli och kostar bara 199 $. En ny Pixel Watch kommer också att dyka upp tillsammans med Pixel 7 och Pixel 7 Pro-smarttelefonerna i höst, till ett ännu ej meddelat pris.