Google plaagde een Pixel 7-serie en Pixel-tablet

0
49
Google

Tijdens de Google I/O 2022-conferentie van vandaag heeft het bedrijf een heleboel fantastisch uitziende nieuwe hardware aangekondigd, waaronder de aankomende vlaggenschip Pixel 7- en Pixel 7 Pro-telefoons, en zelfs een op Android gebaseerde Pixel-tablet .

De Pixel 7- en 7 Pro-smartphones zien eruit als een bijgewerkte versie van de Pixel 6-telefoon van Google, maar het bedrijf was verlegen met andere details. De camerabobbel aan de achterkant is er nog steeds, maar met enkele eenvoudige updates, met name de nu aluminium camerabalk en afgezwakte camera-uitsparingen. De nieuwe aluminium camerabalk lijkt te vloeien en samen te smelten met de aluminium zijrails van de telefoon in plaats van abrupt af te snijden zoals de zwarte camerabalk van het vorige model deed.

De Pixel 7 lijkt slechts twee camera's aan de achterkant te hebben, terwijl de Pixel 7 Pro nog steeds een drievoudig camerasysteem aan de achterkant heeft. Het camerasysteem van de Pro zal waarschijnlijk de brede, ultrabrede en tele-opstelling bevatten, net als de Pixel 6, maar we weten het nog steeds niet zeker.

Er lijkt ook een nieuwe selectie van telefoonkleuren te zijn. Je hebt natuurlijk nog steeds de standaard zwart-wit opties, maar Google plaagde ook een grijze kleur en een lichtgroene kleur; geen roze “Kinda Coral” kleur Pixel 7 was te zien in deze aankondiging. De twee nieuwe telefoons worden waarschijnlijk in oktober uitgebracht naast de langverwachte Android 13.

Naast de nieuwe Pixel 7- en Pixel 7 Pro-smartphones heeft Google verrassend een aanstaande Android-gebaseerde Pixel-tablet onthuld. Er werden weinig details gedeeld over het ontwerp en de specificaties van de tablet, maar Trystan Upstill, een vice-president engineering van het Android-team van Google, heeft gezegd dat het team zich richt op het uitbouwen van tablet-specifieke versies van populaire apps en werken samen met externe ontwikkelaars om hun apps te updaten voor grotere schermen.

Rick Osterloh, de vice-president van apparaten en services van het bedrijf, vertelde dat de tablet zal draaien op de gepatenteerde Tensor-chip (ja, dezelfde die in de huidige generatie Pixel-smartphones zit). Google streeft ernaar een tablet te maken die is ontworpen om u te vermaken, in plaats van een tablet die u expliciet kunt gebruiken voor werk en creatieve inspanningen.

Het is leuk om te zien dat Google een hernieuwde interesse in tablets heeft, nadat hij beweerde te vertrekken de tabletbusiness in 2019, en we kunnen niet wachten om te zien of de Pixel Tablet een waardige concurrent is van de iPad-serie van Apple (of zelfs van de tablets van Samsung). Google zegt dat de tablet in 2023 zal worden uitgebracht.

Google heeft vandaag ook andere hardware aangekondigd op zijn IO 2022-evenement. De Pixel 6a-smartphone wordt op 27 juli vooraf besteld voor $ 450. De gloednieuwe Pixel Buds Pro is vanaf 21 juli beschikbaar voor pre-orders en kost slechts $ 199. Naast de Pixel 7- en Pixel 7 Pro-smartphones komt dit najaar ook een nieuwe Pixel Watch uit, voor een nog onaangekondigde prijs.