DU offline examen begint voor tweede-, derdejaars RUG-studenten

0
51

De DU heeft studenten geadviseerd om handdesinfecterend middel en waterflessen mee te nemen naar het examencentrum en de Covid-richtlijnen te volgen, waaronder het dragen van maskers en het bewaren van sociale afstand. Bestand

De fysieke wijze van onderzoek voor tweede- en derdejaars studenten aan de Universiteit van Delhi begon woensdag na een onderbreking van twee jaar als gevolg van de Covid-pandemie. Meer dan 29.500 studenten verschenen voor de examens voor 40 papers die 's ochtends werden gehouden, vertelde DS Rawat, de examendecaan van de universiteit, aan PTI.

De School of Open Learning van de Universiteit van Delhi hield examens voor drie papers op woensdagochtend. “De examens voor het merendeel van de vakken zijn begonnen. Dit is na twee jaar dat de universiteit een lichamelijk onderzoek houdt. Er zijn goede afspraken gemaakt,” zei Rawat.

Lees |Delhi govt sancties Rs 2.300 Cr aan Ambedkar University voor twee nieuwe campussen

De examens van bachelorstudenten worden in twee sessies per dag afgenomen, aldus de examendecaan van de DU.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

De examens voor 66 papers zullen 's avonds worden gehouden en er worden ongeveer 23.684 studenten verwacht, zei hij, en voegde de juiste COVID-protocollen toe werden gevolgd en studenten kregen 30 minuten extra voor het examen.

Best of Express Premium

Premium

Uitgelegd: de oorzaak en het gevolg van de stijgende inflatie

Premium

De persoonlijke vergelijking van premier Modi met Xi loste veel crises op: Ajit DovalPremium

Uitgelegd: voor de 5e premier van Sri Lanka, Ranil Wickremesinghe, politiek en …

Premium

Inflatie, renteverhoging, dalende markten: wat nuMeer Premium Stories >>

“De duur van de examens van niet-gegradueerde, postdoctorale, professionele programma's is drie uur en een extra 30 minuten wordt verstrekt als een speciale eenmalige maatregel,” Rawat toegevoegd.

Lees ook |Strijd om ‘spreken in het Engels’, zegt DU-student aangevallen door hond

Ondertussen is de duur van examens voor personen met een handicap (PwBD) vier uur en 40 minuten. Het omvat een extra 40 minuten als een “speciale eenmalige maatregel” en een extra tijd van 20 minuten per uur.

Hoewel het examen voor de meeste cursussen op woensdag begon, hield de universiteit op maandag en dinsdag examens voor studenten met Essential Repeats. De COVID-pandemie had de universiteit gedwongen om openboekexamens af te nemen, aangezien de hogescholen tot begin dit jaar gesloten waren.

De DU heeft studenten geadviseerd om handdesinfecterend middel en waterflessen mee te nemen naar het examencentrum en de COVID-richtlijnen te volgen, inclusief het dragen van maskers en het bewaren van sociale afstand.