De Pixel Watch komt dit najaar aan met Fitbit-integratie

0
45
Google

Na jaren van lekken en geruchten heeft Google eindelijk zijn eerste smartwatch aangekondigd. De Pixel Watch komt dit najaar samen met de Pixel 7-smartphone. Details zijn nog steeds een beetje schaars, maar Google vertelt ons een aantal interessante dingen over de Pixel Watch, inclusief de Fitbit-integratie.

Opmerking:Google heeft de Pixel Watch aangekondigd op zijn I/O 2022-ontwikkelaarsconferentie. Het bedrijf onthulde ook zijn Pixel 6a-smartphone, de Pixel 7, de Pixel Buds Pro en vreemd genoeg een Pixel-tablet.

Het ontwerp van de Pixel Watch is lang geleden gelekt en we hebben real-world shots gezien van een prototype dat iemand vorige maand in een restaurant vond. Het ontwerp van het horloge is dus niet al te schokkend, het heeft een ronde wijzerplaat met gebogen glas en een metalen achterkant. De meegeleverde band is van siliconen, maar is verwisselbaar en er is een kleine digitale kroon en knop aan de zijkant van het horloge.

< p>Software is waar dingen interessant worden. Dit is het eerste Wear OS 3-apparaat zonder veel aanpassingen (Samsung werd gek met de Galaxy Watch 4). Dus we zullen eindelijk eens kijken naar de “pure” Draag OS 3 met nieuwe tools zoals Google Home, Google Wallet en de Emergency SOS. Maar we krijgen ook iets raars; Fitbit-integraties.

Pixel Watch is het eerste Google-apparaat dat een diepe Fitbit-integratie krijgt. Het apparaat houdt niet alleen je hartslag, slaap, lichaamsbeweging en stress bij, maar deze gegevens zijn ook beschikbaar voor gebruikers in de Fitbit-app. Het horloge gebruikt ook Fitbit's algoritmen om je statistieken te analyseren, en het biedt zelfs digitale wijzerplaten met Fitbit-pictogrammen en gegevens.

GERELATEERDGoogle plaagde een Pixel 7-serie en Pixel-tablet

Vanwege wettelijke beloften die zijn gedaan bij de overname van Fitbit, kan Google geen gegevens bekijken die zijn verzameld door Fitbit-software . Daarom zijn alle gezondheids- en fitnessgegevens van je Pixel Watch in handen van Fitbit, niet in handen van Google. (Het is een vreemde situatie, aangezien beide bedrijven samenwerkten aan de plannen van Pixel Watch en Fitbit om in de nabije toekomst een Wear OS-apparaat te maken.)

Helaas weten we het nog steeds niet veel over de Pixel Watch. Google heeft geen prijzen, de levensduur van de batterij of andere belangrijke informatie bekendgemaakt. We zullen op lekken moeten vertrouwen om de gaten op te vullen totdat de Pixel Watch dit najaar naast de Pixel 7-smartphone wordt gelanceerd.