CGBSE Chhattisgarh Board Klasse 12 resultaat 2022: Wanneer en waar te controleren

0
55

CGBSE HS klasse 12 resultaat 2022: De Chhattisgarh Board of Secondary Education (CGBSE), Raipur, zal vrijgeven de resultaten voor de examens van de klas 12 op 12 mei. Studenten die zijn verschenen voor de CGBSE-examens kunnen hun resultaten bekijken op de officiële website van het bestuur – cgbse.nic.in.

Het bestuursexamen voor klas 12 vond plaats van 2 maart tot 30 maart 2022. De tijd van het examen was tussen 9.00 uur en 12.15 uur. Om het resultaat te controleren, kunnen studenten naar de officiële website gaan — cgbse.nic.in en cg.nic.in

Lees |Chhattisgarh CGBSE HS klasse 12 resultaat 2022: Datum en tijd aangekondigd

Klik op het tabblad van CGBSE klasse 12 bordresultaten. Voer de benodigde inloggegevens in, zoals rolnummer, registratienummer of verificatiecode om in te loggen en het resultaat te krijgen. Het resultaat verschijnt op het scherm zodra u de vereiste gegevens heeft ingediend. Download het resultaat en maak een afdruk voor verdere referentie.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Vorig jaar verschenen in totaal 2,84 lakh-studenten voor de CGBSE-examens, waarvan 2,71 lakh-studenten eerste divisie scoorden, 5,570 tweede divisie en 79 studenten derde divisie. CGBSE klasse 12-examens werden gehouden in een open-boekformaat. HS-studenten probeerden de bestuursexamens in de externe modus. Studenten moesten hun antwoordbladen binnen vijf dagen na ontvangst van de vragenformulieren indienen. De examens werden thuis gegeven.

Best of Express Premium

Premium

PM Modi's persoonlijke vergelijking met Xi heeft veel opgelost crises: Ajit DovalPremium

Uitgelegd: voor de 5e keer dat Lanka premier wordt, politieke en economische uitdaging zoals n…Premium

Inflatie, renteverlagingen, dalende markten: wat nu

Premium< /figuur>Laten we de economieën van Nepal en Sri Lanka niet vergelijkenMeer Premium Stories >>