AP Inter-bestuursexamen gepland voor vandaag uitgesteld vanwege Asani Cyclone-waarschuwing

0
47

Vissers lossen hun vangst uit en binden hun boten aan ankers terwijl ze zich schrap zetten voor zware regen dankzij cycloon Asani. (Foto: PTI)

Raad van Middelbaar Onderwijs, Andhra Pradesh heeft de tussentijdse examens uitgesteld die voor vandaag zijn gepland, namelijk 11 mei te midden van de Asani-cycloonwaarschuwing in de staat. De rest van het examenrooster vanaf 12 mei blijft ongewijzigd. De locaties van het examencentrum en de tijdstippen van het examen zijn ongewijzigd.

Lees | Minister van de Unie Smriti Irani belooft Amethi-meisje een bezoek aan ISRO

Volgens de officiële kennisgeving zal het uitgestelde examen nu worden gehouden op 25 mei 2022. Het wordt aanbevolen dat kandidaten de officiële website bezoeken – http://www.bse.ap.gov.in voor meer updates en nieuwe informatie.

De cycloon Asani, die zich in de Golf van Bengalen heeft gevormd, zal woensdag waarschijnlijk nabij de kust van Andhra Pradesh komen. De 'zware cycloonstorm' zal naar verwachting vandaag geleidelijk afzwakken tot een 'cycloonstorm' en donderdagochtend tot een depressie.

Best of Express Premium

Premium

UPSC CSE-sleutel – 12 mei 2022: wat u vandaag moet lezen

Premium

Uitgelegd: wat veroorzaakt de hoge inflatie en waar?

Premium

Waar de inflatie in Sri Lanka -gedreven crisis zou de volgende kunnen zijnPremium

Ik heb Asus' Zenbook 14X OLED Space Edition geprobeerd en het is een van de coolste… Meer Premium Stories >>