UPSC NDA-I resultat 2022 erklært: Hvordan sjekke

0
49

Kandidater kan sjekke UPSC NDA-resultatet 2022 på den offisielle nettsiden – upsc.gov.in. (Representational Image)

Union Public Service Commission (UPSC) har erklært National Defense Academy (NDA) 1 resultat 2022. Den skriftlige eksamen ble avholdt 9. mai 2022. Kommisjonen har også offentliggjort Naval Academy, UPSC NA resultat 2022. Kandidater kan sjekke UPSC NDA-resultatet 2022 på den offisielle nettsiden — upsc.gov.in.

UPSC har gitt ut en liste over roll-nummer som er kvalifisert for intervjurunden. utført av Services Selection Board (SSB).

Les |ONGC, BSF, UGC-NET og mer: Liste over offentlige jobber å søke denne uken

Kandidatene som har bestått den skriftlige eksamenen NDA 1 2022, må nå møte til SSB-intervjurundene utført av Forsvarsdepartementet for opptak til Army, Navy og Air Force Wings ved National Defence Academy (NDA).

UPSC NDA 1-resultat 2022: Slik sjekker du 

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Best of Express Premium

Premium

UPSC CSE-nøkkel – 11. mai 2022: Det du trenger å lese i dag

Premium

Feirer landgudene i landlige Delhi i landsbyen Khirki

Premium

Livsforsikringsselskaper avgjorde 2,2 lakh Covid-dødsfallskrav: regulatordata

Premium

Forklart: Forstå valutakursFlere premiumhistorier >>

Trinn 1: Besøk den offisielle nettsiden til UPSC — upsc.gov.in.

Trinn 2: Klikk på lenken ‘Skrevet resultat – NDA, NA 1 eksamen 2022.’

Trinn 3: Kandidater vil bli omdirigert til en PDF-fil.

Trinn 4: Finn rullenummeret ditt i listen over kandidater .

Les også |UPSC eksamenskalender 2023 utgitt

Som anvist av det offisielle varselet må kandidater registrere seg online på den offisielle nettsiden til Indian Army Recruiting — joinindianarmy.nic.in innen to uker etter kunngjøringen av NDA 1-resultatet 2022. De vellykkede kandidatene vil da bli tildelt utvelgelsessentre og datoer for SSB-intervju som vil bli kommunisert på registrert e-post-ID.

Kandidater blir også bedt om å sende inn originale sertifikater for alder og utdanning til respektive SSB-er under SSB-intervjuet, sa kommisjonen videre i meldingen. Karakterlistene til kandidatene vil bli lastet opp på nettstedet innen 15 dager fra datoen for publisering av det endelige resultatet etter avsluttede SSB-intervjuer.