UPSC NDA-I resultaat 2022 verklaard: Hoe te controleren

0
50

Kandidaten kunnen hun UPSC NDA-resultaat 2022 bekijken op de officiële website — upsc.gov.in. (Representatieve afbeelding)

Union Public Service Commission (UPSC) heeft het resultaat van de National Defence Academy (NDA) 1 tot 2022 verklaard. Het schriftelijke examen vond plaats op 9 mei 2022. De Commissie heeft ook het resultaat van de Naval Academy, UPSC NA vrijgegeven 2022. Kandidaten kunnen hun UPSC NDA-resultaat 2022 bekijken op de officiële website — upsc.gov.in.

UPSC heeft een lijst met rolnummers vrijgegeven die gekwalificeerd zijn voor de interviewronde uitgevoerd door de Services Selection Board (SSB).

Lees |ONGC, BSF, UGC-NET en meer: ​​lijst met banen bij de overheid die deze week moeten solliciteren

De kandidaten die geslaagd zijn voor het schriftelijke examen NDA 1 2022, moeten nu verschijnen voor de SSB-interviewrondes die worden uitgevoerd door het Ministerie van Defensie voor toelating tot de leger-, marine- en luchtmachtvleugels van de National Defence Academy (NDA).

UPSC NDA 1 Resultaat 2022: Hoe controleert u 

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Best of Express Premium

Premium

UPSC CSE-sleutel – 11 mei 2022: wat je nodig hebt om vandaag te lezenPremium

De landgoden van het landelijke Delhi vieren in het dorp Khirki

Premium

Levensverzekeraars hebben 2.2 lakh Covid-overlijdensclaims afgehandeld: gegevens van toezichthouders Premium

Uitgelegd: de wisselkoers begrijpenMeer Premium Stories >>

Stap 1: Bezoek de officiële website van UPSC — upsc.gov.in.

Stap 2: Klik op de link ‘Geschreven resultaat – NDA, NA 1 Examen 2022.’

Stap 3: Kandidaten worden doorgestuurd naar een PDF-bestand.

Stap 4: Zoek uw rolnummer in de lijst met kandidaten op de shortlist .

Lees ook |UPSC-examenkalender 2023 vrijgegeven

Zoals aangegeven door de officiële kennisgeving moeten kandidaten zich binnen twee dagen online registreren op de officiële website van Indian Army Recruiting — joinindianarmy.nic.in weken na de aankondiging van NDA 1-resultaat 2022. De succesvolle kandidaten zouden dan worden toegewezen aan selectiecentra en data, van SSB-interview dat zal worden gecommuniceerd op een geregistreerd e-mail-ID.

Kandidaten wordt ook verzocht zich in te dienen originele certificaten van leeftijd en onderwijskwalificatie aan de respectieve SSB's tijdens het SSB-interview, zei de Commissie verder in de kennisgeving. De cijferlijsten van de kandidaten worden binnen 15 dagen na de publicatie van het eindresultaat na afloop van de SSB-interviews op de website geüpload.