UGREEN HiTune T3 Earbuds Review: Super bekväma och bassy

0
56

Betyg: 8/10 ?

 • 1 – Absolut hett sopor
 • 2 – Sorta Ljummet sopor
 • 3 – Starkt felaktig design
 • 4 – Vissa fördelar, många nackdelar
 • 5 – Acceptabelt ofullkomlig
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Utmärkt, men inte bäst i klassen
 • 8 – Fantastiskt, med några fotnoter
 • 9 – Håll käften och ta mina pengar
 • 10 – Absolut design Nirvana

Pris: $36 Amazon

Kevin Bonnett

Det finns MASSOR av hörsnäckor på marknaden just nu, och det är särskilt svårt för mellanklass och billigare att sticka ut. Men det är inte fallet för UGREEN HiTune T3s. Med sin bas-framåtgående frekvensjustering och funktionsrika design är de en överkomlig kraft att räkna med.

Här är vad vi gillar

 • Bekväm hela dagen
 • Super bassig & högt
 • Responsiva pekkontroller

Och vad vi inte gör

 • ANC kan vara starkare< /li>
 • Diskanten offras för bas
 • Ingen medföljande mobilapp
 • Ingen trådlös laddning

Jag är ganska imponerad av dessa äkta trådlösa öronsnäckor, och med tanke på vad de erbjuder till en kostnad på under 40 USD är jag dubbelt imponerad. HiTune T3:arna ryter absolut, och de är fulla av funktioner som du vanligtvis inte skulle se vid det här priset. Som sagt, de har några brister som är frustrerande—som överväldigad bas och svag aktiv brusreducering—så de är fortfarande långt ifrån perfekta. Ändå gillar jag dem. Gillar verkligen gillar dem.

Innehållsförteckning

Specifikationer
Fall & Hörlursdesign
The Fit
Batteritid & Laddning
Ljudkvalitet
Användarupplevelse
Sluta tankar

Specifikationer

 • Drivrutiner: 10 mm PU + ullkomposit dynamisk
 • Frekvensområde: 20Hz-20kHz
 • Aktivt brus Avbokning: Ja, upp till 25dB
 • Solo Bud-läge: Ja
 • Bluetooth-version: 5.2 li>
 • Codecs som stöds: AAB, SBC
 • Batteritid: 7 timmar för knopparna, 24 timmar med laddningsfodralet
 • Laddning: USB-C, ingen trådlös
 • IP-betyg: IPX5
 • Hörsnäckans vikt: 5,1 g
 • Höljets vikt: 33,5 g
 • Öronspetsar: 4 storlekar totalt (extra small, small, medium, large)

Fall & Hörlursdesign

För HiTune T3s valde UGREEN att gå med en design som påminner om Apples AirPods för knoppar och det (till synes) allestädes närvarande vertikala laddningsfodralet. Båda har en ultrablank finish som ser fantastisk ut … tills du får damm eller fingeravtryck på dem, då inte så mycket. Även om det inte är det snyggaste öronsnäckafodralet jag någonsin sett, är den glänsande plastdesignen fortfarande något estetiskt tilltalande.

Kevin Bonnett

Det är lätt att få ut öronsnäckorna ur fodralet (vilket du inte skulle tro skulle vara en anmärkningsvärd bedrift, men lita på oss, det är det). Skaften går in i mitten av fodralet, med öronspetsarna vända utåt, för att passa fodralets något ovala design. Den designen gör det också omöjligt att ställa väskan upprätt, även om det inte är en stor sak.

Fodralet har tre LED-lampor på framsidan, som med en blick indikerar hur mycket batteri den har kvar. Det finns också en liten knapp på undersidan av fodralet ungefär lika stor som en håltagning, och du kommer att använda den för att ändra vilka enheter som hörlurarna är ihopparade med. Sammantaget är designen smart och effektiv; mitt enda klagomål om fodralet är att det ger lite under en fast press, och jag oroar mig för dess hållbarhet på lång sikt.

Fit

Innan jag använde HiTune T3s för första gången var jag skeptisk till hur bra de skulle passa och oroade mig för att de inte skulle vara bekväma eftersom de är så billiga. Jag hade fel. Dessa är inte bara superbekväma, de ger en bra tätning, vilket gör en lång väg till att förbättra den övergripande ljudupplevelsen.

Knopparna kan vara lite knepiga att komma på plats de första gångerna du använder dem, men om du vickar runt dem lite kommer du ganska snabbt att komma på hur du ska placera dem bekvämt. De kommer också med fyra storlekar av öronspetsar (extra small, small, medium och large), så att du kan byta ut standardstorleken mot en som passar dig bättre om det behövs.

UGREEN, ampcool/Shutterstock.com

Jag kände aldrig som att T3:orna skulle falla ut vid något tillfälle under testningen, oavsett om jag gick, gjorde yoga eller rörde mig och räfsade när jag städade mitt hus. Knopparna har en IPX5-klassificering, så de står emot lite regn och svett (men bli inte galen med dessa på).

Batteritid & Laddning

Jag är nöjd med hur mycket juice dessa öronsnäckor (och deras fodral) har. De kommer att hålla i cirka 7 timmar på en laddning, och det medföljande fodralet ger dig upp till 24 timmar. Det räcker för att du ska klara två eller tre dagar på jobbet, eller lite mindre om du bär dem på pendlingen, innan du behöver ladda ’dem igen.

Som jag nämnde ovan har fodralet tre vita LED-lampor på framsidan, vilket indikerar hur mycket batteri det har kvar. Alla tre lyser fast betyder att höljet är på 100 %; två fasta lampor och ett blinkande betyder allt från 65-100 %; ett fast ljus, ett blinkande och ett släckt betyder 30-65 %, och ett blinkande betyder att det finns mindre än 30 % batteri kvar. Du kan också trycka på knappen på undersidan av fodralet för att se batterinivån i några sekunder.

Fodralet laddas via USB-C, med en port placerad på undersidan av fodralet, men tyvärr finns det inget stöd för trådlös laddning. Det tar ungefär en och en halv timme att ladda öronsnäckorna helt och ungefär två timmar att ladda fodralet. Även om det inte finns något dedikerat snabbladdningsalternativ, är det fortfarande hyfsat snabbt; du kan koppla in dem medan du gör dig redo för jobbet på morgonen eller över lunchen och få lite mer juice för resten av dagen. Det är trevligt att se en sådan anständig batteritid från ett par budgetvänliga knoppar (och deras medföljande laddningsfodral).

Ljudkvalitet

UGREEN gjorde definitivt några intressanta val ljudmässigt med T3s. Vanligtvis tenderar budgetknoppar att ta bort basen till förmån för att behålla topparna, men diskanten offras här i stort sett helt för basens skull. Det känns faktiskt som att det nästan är för mycket bas. De påminner mig om gamla Beats-hörlurar eller den överväldigade “Bass Boost” funktion som (till synes) alla billiga bärbara CD-spelare erbjöds förr i tiden.

Kevin Bonnett

Som ett resultat känns ljudet inte balanserat. Basen känns lerig, och knopparna kämpade för att förtydliga individuella bastoner (till exempel på Massive Attack’s Girl I Love You). Samtidigt gör de inte så mycket med mellan och höga (lyssnar absolut inte på punk eller något techno-aktigt med dessa). Denna brist på balans är lite synd, eftersom bas och diskant går ihop som jordnötssmör och gelé. I detta avseende är T3:orna en liten miss.

Som sagt, om du föredrar bassiga vibbar kommer du förmodligen att gilla dessa öronsnäckor; de gör också ett anständigt jobb med att återskapa ljud för TV-program, podcaster och telefonsamtal. T3:orna är också högljudda, även vid lägre volymer, vilket är bra om du älskar hög musik eller planerar att bära dem i högljudda miljöer.

Jag blev dock besviken över att höra att det inte finns någon medföljande mobilapp. Det betyder att det inte finns något sätt att justera EQ eller justera några andra inställningar för att kompensera för standardfrekvensinställningen, och du kommer att behöva hantera den ljudprofilen som den är.

Användarupplevelse

Sammantaget är T3:orna enkla öronsnäckor som är lätta att använda. Från batterilivsindikatorerna på framsidan av fodralet till avsaknaden av en kompletterande mobilapp, du behöver inte spendera mycket tid på att krångla med dessa knoppar.

De slås på automatiskt när du drar ut dem ur fodralet och stängs av automatiskt när du sätter in dem igen. Fan, de stöder till och med solo bud-läge, så de fortsätter att spela upp ditt ljud när du använder bara en (antingen) åt gången. Istället för fysiska knappar använder de pekkontroller, men se upp att pekkontrollområdet är otroligt känsligt, så var försiktig om du borstar håret bakåt eller tar på dig en luvtröja eller något.

T3s erbjuder ett begränsat utbud av pekkontroller. Ett tryck på endera knappen låter dig spela upp eller pausa ljud, och ett dubbeltryck på den högra knappen hoppar till nästa spår medan du gör samma sak på den vänstra knappen tar dig till föregående spår. Du kan även ta emot samtal med dessa; Genom att dubbelklicka på endera knappen kan du svara eller avsluta ett samtal, medan du trycker och håller ned någondera i två sekunder låter dig avvisa ett samtal (det är en annan gång du vill vara superprecis med pekkontrollerna).< /p>RELATERATVad är ANC och hur förbättrar det mina hörlurar?

Du kan också aktivera din röstassistent genom att trycka länge på den vänstra hörsnäckan i två sekunder. Vill du växla mellan aktiv brusreducering (ANC), omgivande ljudläge eller normalt läge? Tryck länge på den högra hörsnäckan i två sekunder för att bläddra igenom dessa alternativ. Den kontroll jag använder mest finns dock inte här: volymjustering. Du måste fortfarande ta upp telefonen ur fickan och justera volymen manuellt.

Begränsade pekkontroller är relativt vanliga för budgetknappar men alltid en bummer, särskilt när de har avancerade funktioner, som ANC. På tal om det kände jag mig som knopparna’ ANC kunde ha varit mer effektivt. Jag förväntade mig naturligtvis inte att den skulle vara enastående till det här priset, men den blockerade inte på något sätt allt ljud i ett rum. Medan ANC-läget växlade kunde jag fortfarande svagt höra klicken från mitt tangentbord medan jag skrev och andra vardagliga ljud. Ändå blockerade de tillräckligt brus, vilket är bättre än ingenting.

Kevin Bonnett

Jag gillar också verkligen att knopparna ger den perfekta mängden feedback för alla beröringskontrollåtgärder du gör, de spelar en kort mellanhög tråkig ton. Många budgetöronsnäckor (och även några som är dyrare) bryr sig inte om att ge någon feedback i det här fallet, men jag uppskattar alltid att ha några.

Mitt enda klagomål här, vad gäller användarupplevelsen, är processen att para ihop dem med en ny enhet. Många öronsnäckor låter dig trycka länge på en eller båda knopparna i cirka tre till fem sekunder, så går de in i parningsläge. För dessa öppnar du locket till fodralet med öronsnäckorna kvar inuti och trycker sedan på och håller ned återställningsknappen i tre sekunder tills den första och tredje lysdioden blinkar tre gånger. Därifrån öppnar du telefonens Bluetooth-inställningar, välj “UGREEN HiTune T3,” och slutför parningen. Den här metoden är dock inte dålig eller ovanlig, och den undviker sannolikt besväret med att få båda individuella knopparna i parningsläge; det är bara inte min personliga preferens.

Sluta tankar

Sammantaget tyckte jag att UGREEN’S HiTune T3 var några genuint intressanta öronsnäckor. De slog det inte precis ut ur parken när det gäller standardljudprofilen eller frekvensinställningen och var alldeles för basiga för min smak. Men knopparna erbjuder fortfarande rättvis ljudkvalitet för podcaster, filmer och telefon- eller videosamtal.

Jag älskar deras stora batterikapacitet, bekväma design och enkla pekkontroller. Även om jag önskar att T3s hade bättre ANC, en medföljande app för att justera inställningar och EQ och en mer balanserad ljudprofil, är jag fortfarande till stor del imponerad av hur väl avrundade och robusta detta par öronsnäckor för under 50 USD är. Och om du är cool med lite extra bas kanske du gillar dem också.

Betyg: 8/10 Pris: $36 Amazon

Här är vad vi gillar

 • Bekväm hela dagen
 • Superbassy & högt
 • Responsiva pekkontroller

Och vad vi inte gör

 • ANC kan vara starkare< /li>
 • Diskant offras för bas
 • Ingen medföljande mobilapp
 • Ingen trådlös laddning