Samsung Galaxy Z Fold 4 lek hints op een groot coverdisplay

0
41
Smartprix

Een nieuw lek suggereert een prachtig ontwerp voor Samsung's aankomende 2022 vlaggenschip-smartphone, de Galaxy Z Fold 4. De gerenderde afbeeldingen hebben een ontwerp onthuld dat redelijk vergelijkbaar is met de Z Fold 3 van de vorige generatie, maar een nieuwe configuratie voor de camera's.

Een paar weken geleden berichtten we over een gerucht dat zei dat de Z Fold 4 nog meer tabletformaat zou kunnen hebben, met een meer vierkant intern scherm dat zowel iets breder als korter was dan zijn voorganger. Onze eerste blik op de opvouwbare smartphone omvat meerdere 5K-weergaven en een 360-graden video op basis van gegevens van OnLeaks en Smartprix. De Z Fold 4 zal nu schijnbaar 155 x 130 x 7,1 mm (6,1 x 2,1 x 0,28 inch) meten wanneer hij is uitgevouwen.

Deze renders van de Galaxy Z Fold 4 onthullen een binnendisplay met een selfiecamera onder het display, net zoals de Z Fold 3 had. De nieuwe telefoon zal naar verluidt een aantal broodnodige prestatieverbeteringen voor de camera hebben. Net als zijn voorganger zien we echter drie uitstekende cameralenzen aan de achterkant, die lijken op die van de Galaxy S22 Ultra, samen met een LED-flitser, maar details over die specificaties moeten nog worden vrijgegeven.

Wat we niet kunnen zien in de 360-graden video is een slot voor de S-Pen-stylus van Samsung. Eerdere rapporten van The Elec stelden dat de Fold 4 naar verwachting de S-Pen zou kunnen huisvesten, maar deze nieuwe video suggereert anders. Het is mogelijk dat de Z Fold 4 de pen zal ondersteunen, maar vereist dat je hem in een compatibele telefoonhoes bewaart.

Er is nog steeds geen officieel woord over wanneer Samsung van plan is om formeel aan te kondigen of breng het vlaggenschip Galaxy Z Fold 4 uit. Smartprix stelt echter dat de telefoon (en de Galaxy Z Flip 4) beide ergens in augustus of september zullen aankomen.

Bekijk alles wat we weten over Samsung's aankomende vlaggenschip Galaxy Z Fold 4-telefoon voor de laatste informatie over de langverwachte smartphone.

via The Verge