På gang hos brennevin: Smakingsrom, salg av sigarer og kunst

0
54

I følge dokumenter som The Indian Express har tilgang til, har avdelingen foreslått at detaljhandelen skal kreve et minimum på 500 kvadratmeter for å gi en bedre walk-in-opplevelse for forbrukere, så det skal ikke være noen reduksjon i minimumsstørrelsen på leverandørene.

Delhi Excise-avdelingen har foreslått å tillate sonale detaljistlisenshavere å sette opp brennevins “smaksrom” og selge brennevinsjokolade, sigarer, eksklusive malerier og andre tilleggsprodukter, i henhold til Delhi Excise Policy 2022-23.

Tillatelser vil bli gitt til soneforhandlerlisenshavere som ønsker å åpne forhandlere som er større enn 5000 sq ft for å gi en bedre walk-in-opplevelse. Slike forhandlere vil også bli konvertert fra L-7V til L-7MV-lisens, og dermed gi kunden en bedre detaljhandelsopplevelse.

I følge dokumenter som The Indian Express har tilgang til, har avdelingen foreslått at detaljhandelen skal kreve et minimum på 500 sq ft areal for å gi en bedre walk-in-opplevelse for forbrukerne, så det bør ikke være noen reduksjon i minimumsstørrelsen på selgerne . Når det gjelder den øvre grensen på 2000 sq ft, har imidlertid Group of Ministers (GoM) anbefalt at den økes til 5000 sq ft.

https://images.indianexpress.com/2020/08 /1×1.png

Videre, i henhold til kabinettsnotatet, vil sonelisenshaverne som har til hensikt å åpne detaljhandel for mer enn 5000 sq ft, bli belastet en ekstra årlig lisensavgift på Rs 5 crore på en pro rata-basis for de operative månedene av avgiftsåret for hver leverandør. , utover den «årlige sonelisensavgiften som gjelder».

Best of Express Premium

Premium

UPSC CSE Key – 12. mai 2022: Hva du trenger å lese i dagPremium

Hvor Sri Lankas inflasjonsdrevne krise kan føre til neste gang

Premium
Jeg prøvde Asus' Zenbook 14X OLED Space Edition, og det er en av de kuleste…Premium

I husets panelmøte, SEBI-flagg må trykke på telefonene under sondenFlere Premium-historier >>

“Disse konverterte forhandlerne (L-7V til L-7MV) kan også få lov til å selge tilleggsprodukter som sigarer, brennevinsjokolade, sjokolade, tilbehør, eksklusive kunstmalerier osv…,” les dokumentene.

Disse selgerne kan også selge verdifulle varer som flaskeåpnere, isbokser, barglass og andre gaveartikler.

“Omtrent 25 % av plassen kan bli tildelt tilleggsprodukter, og disse selgerne kan sette opp et smaksrom i sine lokaler. Dette rommet kan bare ha trenings- og smaksprøver, og skal ikke servere brennevin som restauranter, heter det.

Avgiftspolitikken 2021-22 tillot selgere å åpne store brennevinsutstillingsrom med salgsautomater, men ingen slike utstillingslokaler har blitt satt opp i byen så langt. Størrelsen på vinmonopolene har blitt utvidet sammenlignet med regjeringens brennevins- og vinbutikker tidligere.

For å forbedre tilgjengeligheten av BIO-merker (merker av utenlandsk brennevin) i Delhi sammenlignet med nabostatene, har GoM anbefalt at den laveste engrosprisklausulen i BIO-merker ikke lenger er nødvendig, noe som tillater merker med varemerker å registrere i Delhi. GoM har også anbefalt at avgiftsavdelingen kommer ut med en mekanisme for riktig tilførsel av fatøl til restauranter.