Lenovo lägger till tryckkänsliga WASD-nycklar till sina nya Legion Gaming Laptops

0
55
Lenovo

Gamingtangentbord med analoga optiska omkopplare kan känna av hur mycket tryck du använder, vilket gör att du kan styra karaktärer i spelet med den precision som vanligtvis finns i en analog sticka. Men du kommer aldrig hitta den här tekniken i en bärbar dator. #8221; och valfria utbytbara nycklar. Om du inte är en hedning som använder piltangenterna för att styra din karaktär, ger dessa bärbara datorer dig ett seriöst steg upp när du spelar racing- eller FPS-spel.

Lenovo

Och eftersom det här är bärbara datorer från Lenovo Legion, har vi’ tittar på några ganska hårda specifikationer. Både Legion 7i och 7 använder en 16-tumsskärm med en 2560 x 1600 upplösning, 16:10 bildförhållande och 3ms svarstid. De använder de senaste processorerna, med upp till en 12:e generationens Core i9 i Legion 7i och en AMD Ryzen 9 6900HX i Legion 7. Dessutom har de upp till 32 GB DDR5 RAM och 2 TB SSD-lagring.

RELATERADELenovos nya Slim 9i Laptop är Drop-Dead Gorgeous < p>På grafikavdelningen maxar Legion 7i med en NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti GPU. Den AMD-fokuserade Legion 7 använder AMD Radeon RX6850M XT-grafik i sin högsta konfiguration.

Lenovo’s Legion 7i börjar på $2 449 och lanseras senare i maj. Den AMD-fokuserade Legion 7 kommer i juni och kostar 2 059 USD. Observera att Lenovo också säljer slimmade versioner av dessa bärbara datorer, även om de saknar de tryckkänsliga WASD-nycklarna.