LEGO Great Pyramid of Giza är byggd för din bokhylla

0
58
LEGO

När du har haft möjlighet att spela med en stor låda med LEGO-klossar, är oddsen troligen att du försökte bygga en pyramid. LEGO släppte precis det imponerande setet Great Pyramid of Giza som ger dig de där roliga 26BC-vibbarna och ser bra ut på din bokhylla.

Bygg ett helt set baserat på en av den antika världens sju underverk skulle vara väldigt tidskrävande, så detta LEGO Architecture-set delar pyramiden på mitten. Det ger dig ett fascinerande tvärsnitt av detaljer samtidigt som det håller setets pris nere och gör det till det perfekta LEGO-setet att ställa ut i en bokhylla.

Det här designvalet kanske låter konstigt, men det gör det enkelt att se både pyramidens vackra exteriör och detaljerna i dess interiör, som kungens och drottningens kammare och flera tunnlar. Du kan till och med lyfta upp det yttre skalet när du vill se det stenförflyttande systemet som kan ha använts för att bygga pyramiden (och de andra roliga detaljerna).

LEGO

Setet har också ett detaljerat landskap framtill av pyramiden. Du får en glimt av den vackra blå Nilen, två mindre pyramider, två bårhustempel, en sfinxstaty, två gamla båtar, en obelisk och en by. Allt ingår, uppsättningen mäter över 8 x 13,5 x 12,5 tum. LEGO gör det också enkelt att bygga och koppla ihop ett andra set för dem som vill ha en komplett pyramidupplevelse.

LEGO Architecture Great Pyramid of Giza-setet innehåller 1 476 delar. Den kommer att säljas för 129,99 USD och kommer att finnas tillgänglig från och med den 1 augusti 2022.

via The Brick Fan