Horoscoop Vandaag, 10 mei 2022: Weegschaal, Ram, Vissen en andere tekens — check astrologische voorspelling

0
55

Horoscoop vandaag: Maagd, Kreeft, Tweelingen en andere tekens — controleer de astrologische voorspelling.

ARIES (21 maart & 20 april)

Een binnenlandse confrontatie zou de beste manier kunnen zijn om de lucht te klaren. Je zou de kans kunnen waarderen om je opgekropte frustraties naar buiten te brengen, en het loont de moeite om andere mensen te laten weten wat je denkt – maar wees tegelijkertijd voorzichtig met ze! Het feit is echter dat je er misschien het beste aan doet om partners door dik en dun te houden.

TAURUS (21 april & 8211; 21 mei)

Nu Mercurius zo'n krachtige positie inneemt in uw grafiek, moet u carrièrebeslissingen onder ogen zien. De kans is echter groot dat u belangrijke instructies verkeerd begrijpt, dus luister goed. Gezinsleden’ geesten zullen oneindig verbeteren als ze denken dat je ze serieus neemt!

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Best of Express Premium

Premium

Levensverzekeraars hebben 2.2 lakh Covid-overlijdensclaims afgehandeld: gegevens van toezichthouders Premium

Uitgelegd: de wisselkoers begrijpen

Premium

Uitgelegd: wanneer gebeden zijn toegestaan, niet toegestaan ​​bij beschermde archeologi.. .Premium

Waarom er geen overeenstemming is over de Indiase Covid-sterftecijfersMeer Premium Stories >>

GEMINI (22 mei & 21 juni)

Bedrijfsplannen zullen profiteren van uw meer voorzichtige instincten. Houd je meest fantasierijke plannen op een laag pitje totdat je instinctief voelt dat het tijd is om je slag te slaan. Tot die tijd, blijf praten – je zult merken dat andere mensen nu veel meer reageren op je ideeën.

KANKER (22 juni & 8211; 23 juli)

Het risico bestaat dat uw vertrouwen wordt ondermijnd, al was het maar door uw onrealistisch hoge doelen niet te bereiken. Reik niet te ver van jezelf – en vertrouw niet op mensen die u waarschijnlijk in de steek zullen laten. Het is een dag om hoge verwachtingen te schragen met realistische verwachtingen.

LEO (24 juli – 23 aug.)

Er is een grote wijde wereld die wacht om het voordeel van je zorgzame vaardigheden en bezorgdheid te voelen, en de beste manier om de huidige planetaire energieën te gebruiken, is door mensen te helpen die er slechter aan toe zijn dan jij. In het proces zul je meer ontdekken over je eigen beperkingen – en mogelijkheden.

MAAGD (24 aug. & 8211; 23 sept.)

Je bent van nature onderzoekend van aard en je houdt van om alleen te zijn om vreemde en mysterieuze onderwerpen te bestuderen. In de komende paar maanden zult u er goed aan doen om wat een relatief nieuwe interesse kan zijn, op te volgen. Eerst moet je uitzoeken hoe je omgaat met geheime gevoelens.

WEEGSCHAAL (24 sept. & 8211; okt. 23)

Ook al kan het enige tijd duren voordat u het effect in uw zak merkt, de huidige planetaire bewegingen zijn financieel gezien ideaal. Inspanningen uit het verleden om uw inkomen te verhogen, beginnen eindelijk vruchten af ​​te werpen. Je zou ook de eerste kunnen zijn die profiteert van bepaalde wereldwijde trends, maar hoe zal pas over zes maanden duidelijk zijn.

SCORPIO (24 oktober & 8211; nov. 22)

De komende vier maanden heb je misschien alle kansen om een ​​levenslange ambitie waar te maken. Als het je toevallig niet lukt, moet je het later in het jaar opnieuw proberen. Dit is eigenlijk een heel belangrijk moment, en een moment om plannen voor de lange termijn te maken.

BOOGSCHUTTER (23 november – 22 december)

Misschien begint u manieren te bedenken om uw inkomsten te verhogen. U heeft in de regel weinig tijd voor zaken, maar u weet maar al te goed dat zonder voldoende geld bepaalde doelen buiten uw bereik blijven. Stel jezelf geschikte doelen voor de komende vijf dagen.

Steenbok (23 december & 20 januari)

Hoewel je vaak vrij onzeker bent over je echte verlangens, zul je de komende maand dwangmatig in een nieuw bedrijf worden getrokken. Je moet naar je directe omgeving kijken – en om vrienden te maken – voor de stimulatie die essentieel is voor uw gevoel van welzijn en de ondersteuning die u verdient.

AQUARIUS (21 jan. & 8211; 19 feb.)

Misschien voelt u zich niet lekker, maar de oorzaak kan overwerk zijn in plaats van lichamelijke klachten. Om wat voor reden dan ook, u moet uzelf verwennen en genieten van een fantastische omgeving. De kans is groot dat een verzoek om extra vrije tijd welwillend wordt ontvangen.

VISSEN (20 februari – 20 maart)

Het wachtwoord van vandaag is vertrouwen en het zal verontrustend zijn als sommige mensen aan je woord twijfelen. Maar op de lange termijn stroomt het tij nu zeker in jouw richting. Houd het zo. Maak er ook een punt van om alle openstaande verplichtingen af ​​te ronden in plaats van te wachten tot andere mensen het werk doen.