De bästa brusreducerande hörlurarna 2022

0
159
s_kaisu/Shutterstock.com figur> Innehållsförteckning

Vad man ska leta efter i brusreducerande hörlurar 2022
Bästa brusreducerande hörlurar Sammantaget: Sony WH-1000XM4
Bästa budgetbrusreducerande hörlurar: Philips SHP9600
Bästa brusreducerande hörlurar under 100 USD: OneOdio A30
Bästa trådlösa brusreducerande hörlurar: Bose brusreducerande hörlurar 700
Bästa trådbundna brusreducerande hörlurar: Panasonic RP-HC800-K
Bästa in-ear brusreducerande hörlurar: Sony WF-1000XM4/B

< /blockquote>

Vad man ska leta efter i brusreducerande hörlurar 2022

En av de första sakerna du vill tänka på när det kommer till en uppsättning hörlurar är ljudkvaliteten. Detta kan tyckas självklart, men olika människor har olika behov, så avfärda inte detta direkt.

Lyssnar du på klassisk, jazz eller annan typ av musik med många nyanser och dynamiskt omfång. ? Om så är fallet, vill du ha ett par hörlurar som kan fånga det omfånget. Lyssnar du främst på poddar och ljudböcker? Om så är fallet är den övergripande ljudkvaliteten inte ett lika stort problem för dig, så du kan prioritera andra funktioner.

Därefter kommer den faktiska brusreduceringen. Medan alla hörlurar vi kommer att titta på här har brusreducering, är vissa bättre på det än andra. Beroende på hur mycket tid du spenderar i bullriga miljöer kan det vara värt att lägga ner mer för bättre brusreducering. Å andra sidan, om du bara behöver filtrera bort lite brus hemma eller på kontoret, kan du spara lite pengar med en produkt med funktionsduglig brusreducering.

En annan viktig faktor är formfaktorn. Over-ear och in-ear hörlurar (mer allmänt kända som öronsnäckor) har sina egna fördelar och nackdelar. I den här artikeln fokuserar vi främst på over-ear-hörlurar, så glöm inte att kolla in vår lista över de bästa hörlurarna om du lutar mer åt in-ears.

Batteritiden är en annan viktig faktor att tänka på. Om du främst lyssnar hemma där en laddare alltid är till hands, behöver du inte nödvändigtvis samma batteritid som om du alltid är på språng.

På samma sätt är en mikrofon en måste-funktion för vissa, medan andra aldrig kommer att använda den. Om du planerar att använda dina hörlurar för samtal, vill du se till att de verkligen har en inbyggd mikrofon, eftersom de annars inte kommer att göra dig mycket bra.

När du har listat ut vad du behöver i dina brusreducerande hörlurar, kolla våra rekommendationer för det bästa nedan.

Bästa brusreducerande hörlurarna totalt sett : Sony WH-1000XM4

Sony

Proffs

 • ✓ Klassens bästa brusreducering
 • ✓ Bekväm att ha på sig hela dagen
 • ✓ Bra samtalskvalitet
 • ✓ Utmärkt batteritid

Nackdelar

 • ✗ Pekkontroller kan vara kräsna

I åratal var Bose ledaren när det gällde brusreducering i hörlurar, även om inte alla var fan av den soniska signaturen. Sony har sedan dess hävdat att tronen och Sony WH-1000XM4 visar exakt varför det är det.

Sony’s brusreducering har varit bäst i sin klass i minst två hörlursupprepningar nu, och det är inte& #8217;inte visar några tecken på att sakta ner. På Amazon-sidan för Sony WH-1000XM4 hävdar företaget att dessa hörlurar erbjuder en 20-procentig ökning av brusreduceringen jämfört med föregående generation.

Som sagt, brusreducering är långt ifrån allt dessa hörlurar har att erbjuda. Drivrutinerna på 40 mm har ett brett frekvensområde på 4 Hz till 40 kHz, som kombineras med Sonys DSEE Extreme-bearbetning för att få streamad musik att låta nästan förlustfritt i kvalitet.

XM4s har också kontroller för peksensorer för uppspelning, volym och interaktion med telefonens virtuella assistent. De kommer automatiskt att pausa och återuppta uppspelningen när du tar av dem och sätter på dem igen. Om samtalskvaliteten är viktig kommer du att uppskatta klarheten i den inbyggda mikrofonen.

Slutligen har Sony WH-1000XM4 ett 1 200 mAh batteri som kan ge upp till 30 timmars speltid, beroende på uppspelningsvolymen. Oroa dig inte för att ta slut heller, eftersom en snabb laddning på 10 minuter kan ge dig upp till fem timmars lyssningstid.

Bästa brusreducerande hörlurar totalt sett

Sony WH-1000XM4

Sony WH-1000XM4 är ledande när det kommer till brusreducerande hörlurar och är ett enkelt val för valet.

Amazon

$348.00
 

Best Buy

$349.99
 < /p>

Bästa budgetbrusreducerande hörlurar: Philips SHP9600

Philips

Proffs

 • ✓ Bred ljudsignatur
 • ✓ Bra ljudisolering
 • ✓ Mjuka öronkuddar är mycket bekväma

Nackdelar

 • ✗ Tekniskt sett är dessa brusisolerande, inte brusreducerande
 • ✗ Alla i närheten kan höra vad du lyssnar på

Om du alltid lyssnar på musik kan en bra uppsättning brusisolerande hörlurar vara lika användbara som en uppsättning brusreducerande hörlurar. Philips SHP9600 är ett bra exempel på detta.

Till skillnad från aktiv brusreducering kräver brusisolering inte mikrofoner eller bearbetning. Istället ger det bara en viss passiv isolering mellan dina öron och världen omkring dig. Dessa hörlurar gör inte mycket när de inte är anslutna utan börjar lyssna på en låt och allt annat smälter bort.

RELATERATVad är skillnaden mellan brusisolering och brusreducering?

Visst, detta kommer inte att överrösta en gråtande baby på ett flygplan, men om du vill blockera en distraherande konversation i närheten är dessa hörlurar perfekta. Som en bonus, eftersom du inte betalar för brusreducering, går de extra pengarna du betalar mer till den övergripande ljudkvaliteten på hörlurarna.

En fråga att nämna är att dessa är öppna -baksida hörlurar. För lyssnaren innebär det ett bredare ljudbild och en bättre total stereobild. Men det betyder också att alla i närheten kan höra vad du lyssnar på, om än tyst. Om du befinner dig i en normalt tyst miljö kanske dessa hörlurar inte är de bästa.

Om du letar efter en prisvärd uppsättning hörlurar med fokus på ljudkvalitet, välj Philips SHP9600, men kom ihåg att de är brusisolerande, inte brusreducerande.

Best Budget Noise Canceling Headphones

Philips SHP9600

Okej, så de är tekniskt brusisolerande, men de låter så bra för priset att du kommer att vara upptagen med att uppmärksamma din musik.

Amazon

$84.99
 

Best Noise Cancelling Headphones Under 100 $: OneOdio A30

OneOdio

Fördelar

 • ✓ Jämförelsevis platt men ändå rolig ljudsignatur
 • ✓ Förvånansvärt lätt och bekväm
 • ✓ Bra batteritid för priset

Nackdelar

 • ✗ Brusreducering är inte i nivå med det bästa av det bästa

Om du letar efter aktiv brusreducering i en prisvärd uppsättning hörlurar, blir det snabbt ett spel som du är villig att acceptera. Men trots det låga priset, lyckas OneOdio A30 spika många av de viktigaste funktionerna.

Till skillnad från många hörlurar under $100, föredrar OneAdio A30 en relativt platt ljudsignatur. Dessa är inte direkt hörlurar i referensklass, men de är långt ifrån den V-formade EQ-profil du kommer att höra på många hörlurar, oavsett prisklass.

Brusreducering är inte lika effektivt som du hittar i dyrare modeller, men det gör ett beundransvärt jobb för priset. A30s gör ett bättre jobb med att ta bort brus nära basänden av spektrumet och högre upp, men det kommer upp något bristfälligt i mellanregistret.

Detta betyder att även om hörlurarna kommer att filtrera bort det låga mullret från en tågpendling eller en hög visselpipa filtrerar den inte den mänskliga rösten så bra. Det finns tillfällen då du kanske faktiskt föredrar den här typen av avbokning—som att se till att du kan höra dina medarbetare—men det här är inte något du alltid vill ha.

Med Bluetooth och ANC kommer du att klara dig cirka 15 timmar innan du behöver en laddning, men om du stänger av båda kan du få upp till 45 timmars uppspelningstid.

Bästa brusreducerande hörlurar under 100 USD

OneOdio A30

Du kanske aldrig har hört talas om dem , men OneOdio A30 är en förvånansvärt kapabel uppsättning hörlurar för priset, även om brusreduceringen inte är lika bra som de stora namnen.

Amazon

$62.99
$65.99 Save 5%

Best Wireless Noise Avbrytande hörlurar: Bose Noise Canceling Headphones 700

Bose

Proffs

 • ✓ 11 olika typer av brusreducering
 • ✓ Adaptiv mikrofon är utmärkt för frekventa samtal
 • ✓ Lättanvända pekkontroller

Nackdelar

 • ✗ Bose QC45 har längre batteritid

Med sitt senaste försök att återta den brusreducerande kronan, kanske Bose inte har avsatt Sony, men de kanske närmar sig. Bose Noise Cancelling Headphones 700 kan mycket väl vara den mest funktionsspäckade uppsättningen av hörlurar från märket hittills.

Istället för en “one size fits all” typ av brusreducering valde Bose att använda 11 olika typer av brusreducering i 700, vilket innebär att du kan skräddarsy den efter vad du lyssnar på. Olika lägen gynnar musik, poddsändningar, videor eller samtal, så att du kan välja exakt vad som fungerar bäst för dig.

Bose annonserar om 700-talet som ett hemmakontorssystem i en låda, så att du enkelt kan växla mellan att lyssna på musik och ta emot samtal. För det ändamålet fokuserade företaget på röstkommunikationsaspekten. Det adaptiva mikrofonsystemet syftar till att se till att din röst hörs, oavsett var du befinner dig vid en given tidpunkt.

Bose hävdar en maximal uppspelningstid på upp till 20 timmar, vilket är mer än tillräckligt om du regelbundet laddar hörlurarna över natten. Tänk på att om du lyssnar på högre volymer minskar batteriets livslängd, så du kanske inte får ut så mycket av dessa hörlurar.

Medan Bose QC45s kan vara nyare, tillkommer Bluetooth 5.1 och fyra timmar till. batteritid är ingen större uppgradering, och du går miste om pekkontrollerna. Om du verkligen behöver extra batteritid är QC45s också en bra ersättare.

Bästa trådlösa/Bluetooth brusreducerande hörlurar

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose är en senkomling till det trådlösa spelet med sina flaggskeppshörlurar, men 700-talet kompenserar mer än för företagets tvekan.

Amazon < p class="product-price">$379.00
$399.00 Save 5%

Best Buy

$379.00
&nbsp ;

Bästa trådbundna brusreducerande hörlurar: Panasonic RP-HC800-K

Panasonic

Proffs

 • &# 10003; Fungerar som vanliga hörlurar med ANC avstängt
 • ✓ Upp till 40 timmars batteritid
 • ✓ Använder standard AAA-batteri

Nackdelar

 • ✗ Ingen inbyggd mikrofon

Trådlösa hörlurar fortsätter att explodera i popularitet, så det borde inte komma som en överraskning att trådbundna brusreducerande hörlurar blir svåra att hitta. Vissa trådlösa modeller låter dig ansluta, men om du letar efter en uppsättning burkar med enbart kabel med brusreducering, ta en titt på Panasonic RP-HC800-K.

En av de bästa egenskaperna hos RP-HC800-K är att om du stänger av ANC så förvandlas de till en standarduppsättning hörlurar, utan batteri krävs. Batteriet behövs fortfarande för att driva brusreduceringen, även om man trodde att det är hörlurar med sladd.

Det betyder att du inte behöver oroa dig för att plötsligt vara utan ljud om batteriet skulle ge upp spöket. Det betyder också att i situationer där du inte absolut behöver brusreducering kan du stänga av den funktionen och spara batteritiden när du gör det. För detta ändamål, istället för att använda ett inbyggt batteri, använder dessa ett standard AAA-batteri, vilket kan ge dig upp till 40 timmars uppspelning.

Från deras produktbilder byggde Panasonic dessa hörlurar för alla vill blockera buller i en kontorsmiljö. Det är vettigt, eftersom brusreduceringen kommer att fungera bra i den typen av miljö. Ta den in i en bullrigare situation, och du kanske tycker att den saknas något.

Om du letar efter en uppsättning brusreducerande hörlurar för samtal, leta någon annanstans, eftersom dessa inte har en inbyggd mikrofon.

Best Wired Noise Cancelling Headphones

Panasonic RP-HC800-K

Om du älskar brusreducering men inte Panasonic RP-HC800-K-hörlurarna behöver inte trådlös anslutning eller en inbyggd mikrofon.

Amazon

89,00 USD
 

p>

Bästa in-ear brusreducerande hörlurar: Sony WF-1000XM4/B

Sony

Proffs

 • ✓ Brusreduceringen är nästan lika bra som deras större syskon
 • ✓ Utmärkt övergripande ljudkvalitet
 • ✓ Bekväm trots något större storlek
 • ✓ Bra samtalskvalitet

Nackdelar

 • ✗ Passform är en viktig faktor för hur bra brusreducering fungerar

Modellnumren kan vara lite förvirrande här, men vi pratar inte om vårt bästa totala val. Sony WF-1000XM4/B har samma brusreduceringsteknik och liknande funktioner, men till skillnad från sina större syskon är dessa en uppsättning öronsnäckor, inte over-ear burkar.

Dessa är äkta trådlösa in-ear-öronsnäckor, så du behöver inte oroa dig för att en sladd dinglar runt halsen. De är något större än Apple AirPods, till exempel, men fortfarande tillräckligt små för att du inte kommer att känna vikten av dem medan du bär dem.

Om du ringer kvalitet är avgörande för dig, det här kan vara det bästa inlägget på den här listan för dig. Sonys strålbildande mikrofon har inte bara noll på din röst, utan den använder också benledning för att få en tydlig signal om vad du säger, även i bullrigare miljöer.

Brusreduceringen är något mindre effektiv än de större syskonen, men det beror bara på den mindre storleken på förarna. Om du jämför Sony WF-1000XM4/B med andra liknande modeller av in-ears i deras prisklass, är brusreduceringen fortfarande svår att slå.

Med tanke på den mindre totala storleken borde den’ Det kommer inte som en överraskning att batteritiden är lägre än dess over-ear motsvarighet. Som sagt, den erbjuder åtta timmars uppspelning på en enda laddning, och Sony säger att laddningsfodralet lägger till upp till 16 timmar till den tiden.

Bästa in-ear brusreducerande hörlurar

Sony WF-1000XM4/B

In-ear-versionen av Sonys flaggskepp med brusreducerande hörlurar låter bra och avbryter nästan lika bra ljud, plus att de erbjuder utmärkt samtalskvalitet.

Länkikon Recension Geeks recensionspoäng: 9,5/10 Amazon

$278.00
 

Best Buy

$279.99
 < /p>The Best Headphones of 2022 Bästa hörlurarna totalt sett Sony WH-1000XM4 Amazon

$348.00
 

Bästa budgethörlurar Philips SHP9600 Amazon

$84.99
 

Bästa brusreducerande hörlurarna Sony WH-1000XM4 Amazon

$348.00
 

Bästa trådlösa hörlurar Sennheiser Momentum 3 trådlösa Amazon

$240.00
$399.95 Save 40%

Bästa trådbundna hörlurar Sennheiser HD 650 Amazon

$349.00
$499.95 Save 30%

Bästa träningshörlurarna Adidas RPT-01 Amazon Bästa studiohörlurarna Beyerdynamic DT 770 PRO-hörlurar Amazon

$159.00
$299.00 Save 47%

READ NEXT

 • › MSI Vigor GK71 Sonic Gaming Keyboard Review: Viktlösa tangenter för vinsten
 • › Varför du bör förvandla din gamla TV till en digital konstram
 • › Hur mycket nedladdningshastighet behöver du verkligen?
 • › Recension av Nomad Base One Max: MagSafe-laddaren som Apple borde ha gjort
 • › Vad betyder Skull Emoji? 💀
 • › Vad är en bra intern PC-temperatur?