Niko Camera Sling 3.0 Review: geweldig voor een buitenopnamedag

0
47


Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Absoluut heet afval
 • 2 – Sorta lauwwarm afval
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • 5 – Aanvaardbaar onvolmaakt
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn klasse
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Hou je mond en neem mijn geld
 • 10 – Absoluut design Nirvana

Prijs: < strong>$ 145 Koop nu

Hannah Stryker

Er is iets bijzonders aan een camerariem. Met het vastgemaakt rond je romp, heb je gemakkelijker toegang tot je uitrusting dan met een rugzak of schoudertas. Een kleine aanpassing voor het comfort en je wilt de Niko Camera Sling 3.0 overal mee naartoe nemen.

Hier is wat we leuk vinden

 • Opslagcapaciteit voor zakformaat
 • Weerbestendige materialen
 • Aanpasbaar interieur
 • Aanpasbaarheid van pasvorm
 • Levenslange garantie

En wat we niet doen

 • Soms graaft in de zijkant

Inhoudsopgave

Een kwaliteitstas
Compartimenten en opbergruimte
Snelle toegang en verstelbaarheid
Comfortabel, maar niet comfortabel
Zou moeten Je koopt de Niko Camera Sling 3.0?

Een kwaliteitstas

Je kunt de kwaliteit van deze tas meteen zien door de materiaalkeuze en de hoogwaardige constructie. De hoofdgesp heeft een serieuze uitstraling. Het opent heel gemakkelijk zonder dat er veel druk op wordt uitgeoefend.

De ritssluiting voor het hoofdvak is geïntegreerd in een waterafstotende rand. Waterdruppels van de bovenkant van de tas om je camera te beschermen. Hij is niet waterdicht, maar hij beschermt je camera wel tijdens een onvoorziene lichte regenbui.

Deze tas is gemaakt om lang mee te gaan. Chrome Industries richt zich op het maken van tassen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen het leven. Al hun tassen worden geleverd met een levenslange garantie op materiaal- en constructiefouten.

Vanaf het moment dat je deze tas vasthoudt, kun je zien dat kwaliteit een topprioriteit was.

Compartimenten en opslag

Hannah Stryker

Zoals de meeste cameratassen heeft het interieur van de sling aanpasbare verdelers die kan worden aangepast aan de specifieke uitrusting die u wilt meenemen. Ik ben blij dat Chrome Industries deze functie heeft toegevoegd, maar het is niet de moeite waard om te prijzen, aangezien het een vrij standaardfunctie is onder tassen.

Het belangrijkste binnengedeelte past comfortabel op een DSLR en twee standaardlenzen. Het kan een lens van 70-200 mm bevatten als u bereid bent slechts één lens te dragen. Het interieur voelt ruimer aan dan je zou verwachten als je naar het formaat van de tas kijkt.

Er zijn meer vakken in deze tas dan ik had verwacht. De kleinere vakken zijn perfect voor al je camera-accessoires en SD-kaarten. Een ritsvak aan de achterkant van de tas rust recht tegen je lichaam aan, wat perfect is voor je telefoon, portemonnee en sleutels. Het is vrij eenvoudig om georganiseerd te blijven met deze tas.

Er zijn zakken aan de zijkant die lijken op bidonhouders, maar er lijkt niets in te passen. Ik heb ze uiteindelijk een paar keer gebruikt om mijn telefoon snel in te gooien. Aangezien de tas geen water kan vasthouden, zou ik hem niet aanraden voor lange dagtochten in de wildernis.

1 of 3
Hannah Stryker
Hannah Stryker
Hannah Stryker

Aan de voorkant van de tas bevindt zich een opvouwbaar vak waarin je een statief. Het heeft klittenband en twee gespen om het statief op zijn plaats te houden. Deze zorgen voor een goede bevestiging, maar het kan een beetje onhandig aanvoelen om te dragen, afhankelijk van de grootte van het statief.

Over het algemeen bevat deze tas veel voor een draagdoek. Met de afmetingen van 7,5 inch H x 12,5 inch B x 5,5 inch D en slechts 2,14 pond, is de capaciteit behoorlijk indrukwekkend.

Snelle toegang en verstelbaarheid

Hannah Stryker< /figure>

Als je de perfecte foto tegenkomt, helpt deze sling je om je camera in recordtijd tevoorschijn te halen voordat de fotokans verdwijnt.

Met behulp van de metalen D-ring kunt u de pasvorm van de sling snel aanpassen. Wanneer je de tas naar je torso zwaait, kun je de D-ring naar beneden trekken om de tas snel vast te zetten. U hoeft niet te knoeien met de standaard riemafstellers wanneer u de camera eruit haalt.

De oriëntatie van de ritsen en de bovenklep maakt toegang tot het cameracompartiment eenvoudig. Binnen een paar seconden kun je van een camera op je rug naar een tas op je torso gaan met je camera uit.

Zodra je je camera tevoorschijn haalt, wil je de tas waarschijnlijk terug over je schouder trekken. Met een camera om je nek en de sling aan je voorkant voelt het een beetje druk aan. Als je gewoon een snelle foto maakt, is dat niet hinderlijk. Als je rondloopt met je camera uit, wordt het een beetje veel.

Comfortabel, maar niet comfortabel

Comfortabel, maar niet comfortabel

h2>

Hannah Stryker

De vorige versie van deze tas had niet de extra riem die gaat onder je arm. Toen ik online naar de Sling 3.0 keek voordat ik hem kreeg, verwachtte ik dat deze nieuwe riem een ​​extra stap zou zijn die me alleen maar zou irriteren. Hoewel het een extra stap is om de gesp van de riem los te maken wanneer u de tas naar voren schuift, is het de minimale inspanning zeker waard.

Door die riem onder je arm te laten lopen, wordt de tas op zijn plaats vergrendeld. Het stuitert niet rond of glijdt niet over je rug wanneer je beweegt. Dit is geweldig voor fotografen die lange afstanden lopen op een opnamedag of fietsen. Het gewicht is verdeeld zodat het niet zwaar aanvoelt. De pasvorm is comfortabel en stevig.

De sling is een beetje lastig om de eerste keer om te doen, vooral omdat je kunt aanpassen aan welke kant van je het kleine riempje loopt. In het begin weet je niet zeker waar alles hoort te zitten, maar als je er eenmaal aan gewend bent, werkt het best aardig.

Het bedrijf zegt dat de tas om je middel kan worden gedragen, maar het& #8217 is zeker te groot om dat realistisch te laten zijn. Het enige scenario dat u kunt overwegen om de tas om uw middel te dragen, is het fotograferen van een stilstaand onderwerp met meerdere lenzen.

Onderhoek van flap die in zijkant Hannah Stryker graaft

Mijn grootste klacht over de sling is dat je in de zijkant geprikt kunt worden. De flappen die de tas en de riemen verbinden, hebben behoorlijk stijve hoeken. De onderste hoek duwt een deel van het gewicht van de tas in je zij. Toen ik een dunner shirt droeg, begon het me te irriteren terwijl het me porde. Het dragen van dikkere stoffen, zoals sweatshirts, kan voorkomen dat je dit allemaal bij elkaar merkt, zolang de tas maar goed is afgesteld.

Moet je de Niko kopen Camerariem 3.0?

Hannah Stryker

< p>De Niko Camera Sling 3.0 is een goed geconstrueerde, ruime tas ontworpen voor snelle toegang. Als je houdt van straatfotografie, fotografie van evenementen, woon-werkverkeer met een camera of korte wandelingen maakt met een camera, dan moet je deze tas absoluut overwegen. Het voelt veilig op uw rug, maar u kunt toch binnen enkele seconden bij uw camera komen. U kunt er ook gerust op zijn dat de tas waterbestendig is en uw apparatuur zal beschermen.

Deze sling doet zoveel, zo goed. Als het niet in mijn zij zou graven, zou ik van de daken schreeuwen dat ik de perfecte cameratas had gevonden. Wanneer je de hele dag in de wereld bent en je probeert te concentreren op kansen voor geweldige foto's, kan dit kleine foutje behoorlijk irritant zijn. Het kan worden verholpen door een sweatshirt te dragen, dus het is aan jou of dat een dealbreaker is. Als Chrome Industries dit oplost, hebben ze een toptas in handen.

Beoordeling: 8/10 Prijs: $ 145 Nu kopen < h3>Dit is wat we leuk vinden

 • Opslagcapaciteit voor zakformaat
 • Weerbestendig materialen
 • Aanpasbaar interieur
 • Verstelbaarheid van pasvorm
 • Levenslange garantie

En wat we niet doen

 • Soms graaft in kant