Moto Razr 3 Leak retar en mer “modern” hopfällbar

0
54
Motorola

Under helgen fick vi vår första titt på Motorolas 3:e generationens hopfällbara telefon, Moto Razr 3. Läckta bilder retar en telefon med dubbla primära kameror och en uppgraderad modern design.

Pålitlig läckare Evan Blass (via 91Mobiles) delade två bilder på vad han kallar “Motorola Maven,” vilket är kodnamnet för Moto’s nästa hopfällbara. Som du kan se från den första bilden nedan har nya Moto Razr en kraftigt förbättrad design jämfört med de tidigare modellerna.

Det ser ut som att Moto släppte den stora ramen eller “hakan” nära botten för en kant-till-kant-skärm, både inifrån och ut, och uppgraderat kamerasystemet. Enligt rapporten är dessa en kraftfull 50 MP huvudkamera och en 13 MP ultravid lins.

Evan Blass/91Mobiles

Sedan, på insidan, har telefonen samma stora FHD+-skärm med en 32MP selfie-hålhålskamera. För de omedvetna hade de två första modellerna bara en enda primärkamera. Sedan sänkte Moto några av de interna specifikationerna med andra generationens modell samtidigt som de bad omkring 1 399 $ för telefonen. Sammantaget hade den en föråldrad stil som liknar den ursprungliga RAZR från den goda ol’ dagar, men den här nya modellen tar fart.

Om dessa bilder av nya Moto Razr 3 är korrekta kommer vi äntligen att få en telefon som ser modernare ut och närmare något som Galaxy Z Flip 3, som är den mest populära hopfällbara på marknaden. Skärmen på utsidan verkar större än Samsungs, och de två stora kamerasensorerna är en välkommen förändring.

RELATEDSamsung Galaxy Z Fold 4: Everything We Know So Far

När det gäller specifikationer rapporterar Evan Blass att den kommer med en hög- slut Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor, 8/12 GB RAM, minst 256 GB lagringsutrymme och mycket mer. Dessutom föreslår rapporten att Motorola också skulle kunna släppa en Moto Razr 3+ som är ännu bättre, men vi får vänta och se.

Det är värt att notera att udda silverdetaljer runt utsidan kan dölja den slutliga designen, vilket är något vi har sett från Motorola tidigare. Hur som helst, om Motorola lyckas uppgradera specifikationerna över hela linjen, förbättra designen och erbjuda den till ett mer överkomligt pris, kan Samsung Galaxy Z Flip 4 och Fold 4 få lite konkurrens.

via Kant