Gör detta istället för att värma upp för bättre kaffe

0
52
Svitlana Hulko/Shutterstock.com< /figure>

Om du är en sipper hela dagen, eller om du bara alltid glömmer din morgonkopp tills det är kallt, kan uppvärmning av kaffe verkligen förändra dess smak, och inte till det bättre. Även om det finns några knep för att minimera denna förlust av smak, rekommenderar vissa bryggexperter något helt annat.

RELATERATDe bästa resemuggarna för att hålla din drink isolerad

Enligt vissa experter bör du inte värma upp ditt kaffe alls. Öh va? Du behöver ditt kaffe för att vara varmt, eller hur? Det visar sig att det finns ett annat sätt att gå tillväga på. Istället för en vanlig gammal mugg, skaffa dig en stor, isolerad termos eller to-go-mugg för att hålla din brygd varm längre.

Stanley Classic vakuumisolerad flaska med bred mun

Håller ditt kaffe varmt i timmar.

Amazon

$53.44
 

Emily Rosenberg, chef för utbildning och träning på Stumptown Coffee, förklarade för HuffPost att om du häller upp ditt kaffe i en traditionell mugg kommer det att kylas ner snabbt när det kommer i kontakt med luften. Lägg istället till din gryta i en termos och häll sedan upp den hela morgonen (eller till och med på eftermiddagen).

Varför inte bara använda en varmare?

Tja, det beror på att de i stort sett gör samma sak som återuppvärmning gör. Rosenberg sa att varje bryggare eller karaff som applicerar värme kommer att fortsätta att ta fram de mer bittra och metalliska smakerna.

Michael Phillips, chef för kaffekultur på Blue Bottle Coffee, sa att detta händer på grund av de flyktiga föreningarna i kaffe . När den bryggs för första gången är de perfekt blandade. Men eftersom kaffet fortsätter att värmas ändras detta.

“När du värmer upp kaffe,” Phillips sa: “allt gott i kaffet börjar försvinna och den resulterande koppen lutar mot de mer bittra komponenterna i kaffe som fastnar under uppvärmningsprocessen.”

Längs med med förslaget att använda en termos för att förhindra bitterhet, föreslår både Phillips och Rosenberg att man helt enkelt brygger mer. För dem som har lätt tillgång till en kaffekanna förklarade paret att bryggning av små mängder kommer att hålla den fräsch, men det kan också vara ett sätt att bryta upp en arbetsdag.

Säljs inte på termosidén? Inga problem—det finns också några justeringar du kan göra till din brygd när du återuppvärmer den för att hålla bitterheten och syran till ett minimum.