fuboTV verwijdert 4K Sports uit het basisplan, maar alleen voor nieuwe abonnees

0
52
fuboTV

Sportfans zijn brood en boter van fuboTV. Helaas moeten nieuwe abonnees die evenementen in 4K willen zien zich nu abonneren op het duurste abonnement van fuboTV. De “130+ evenementen van het bedrijf in 4K” zijn nu exclusief voor de "Elite" zenderpakket.

Voorheen werden alle streamingplannen van fuboTV geleverd met 4K-sportevenementen. Maar het bedrijf verandert zijn bedrijfsstrategie een beetje, waarschijnlijk om te gaan met stijgende kosten (die de inkomsten van fuboTV nauwelijks overtreffen). Vorige maand heeft fuboTV bijvoorbeeld zijn Starter Plan stopgezet om zich volledig te concentreren op de Pro- en Elite-abonnementen.

Een woordvoerder van fuboTV bevestigde de wijziging in Review Geek. FuboTV zegt met name dat Pro-klanten die zich voor 2 mei hebben aangemeld 4K-kanalen blijven ontvangen.

“Ik kan bevestigen dat fuboTV-abonnees van vóór 2 mei 4K-programma's blijven ontvangen met hun bestaande abonnementen.”

“Alle nieuwe abonnees na 2 mei kunnen genieten van 4K-programmering met ons Elite-abonnement.”

Als u uw Pro-abonnement beëindigt en verlengt, verliest u de toegang tot 4K-content. Maar fuboTV vertelt ons dat je je abonnement veilig kunt onderbreken. Zodra je het opnieuw activeert, heb je dezelfde voordelen als waarmee je begon.

GERELATEERDJe hebt geen Roku nodig om Roku's gratis live tv-kanalen te bekijken

Terwijl we duidelijk teleurgesteld zijn door deze verandering maakt fuboTV waarschijnlijk een goede beslissing. De Pro- en Elite-abonnementen zijn bijna identiek, behalve de 51 extra kanalen die Elite-klanten krijgen. Nu 4K-content exclusief voor Elite is, hebben nieuwe klanten een goede reden om te upgraden.

Merk op dat het Pro-abonnement van fuboTV nog steeds behoorlijk concurrerend is. Voor $ 70 per maand krijgen Pro-abonnees 118 kanalen, 1.000 uur DVR en de mogelijkheid om op tien apparaten tegelijk te streamen.

Ik moet ook vermelden dat fuboTV nu 4K-kanalen heeft voor NESN en NBC Sports Chicago. Als je een nieuwe abonnee bent, kun je deze kanalen natuurlijk alleen in 4K streamen met een Elite-abonnement.