fuboTV tar bort 4K-sport från sin basplan, men endast för nya prenumeranter

0
48
fuboTV

Sportfans är fuboTVs bröd och smör. Tyvärr måste nya prenumeranter som vill se evenemang i 4K nu prenumerera på fuboTVs dyraste plan. Företagets “130+ evenemang i 4K” är nu exklusiva för “Elite” kanalpaket.

Tidigare kom alla fuboTV:s streamingplaner med 4K-sportevenemang. Men företaget ändrar sin affärsstrategi lite, troligtvis för att hantera stigande utgifter (som bara knappt överträffar fuboTVs intäkter). Förra månaden, till exempel, avbröt fuboTV sin startplan för att helt fokusera på Pro- och Elite-planerna.

En talesman från fuboTV bekräftade ändringen till Review Geek. Noterbart säger fuboTV att Pro-kunder som registrerade sig före den 2 maj kommer att fortsätta att ta emot 4K-kanaler.

“Jag kan bekräfta att fuboTV-prenumeranter före den 2 maj kommer att fortsätta att ta emot 4K-program med sina befintliga planer.”

“Alla nya prenumeranter efter den 2 maj kan njuta av 4K-programmering med vår Elite-plan.”

Om du säger upp och förnyar din Pro-plan kommer du att förlora åtkomst till 4K-innehåll. Men fuboTV berättar för oss att du säkert kan pausa din plan—när du har återaktiverat kommer du att ha samma förmåner som du började med.

RELATERATDu behöver inte en Roku för att titta på Rokus gratis live-TV-kanaler

Medan vi uppenbarligen är besvikna över denna förändring gör fuboTV förmodligen ett bra beslut. Pro- och Elite-planerna är nästan identiska, förutom de 51 extra kanaler som Elite-kunder får. Nu när 4K-innehåll är exklusivt för Elite har nya kunder en bra anledning att uppgradera.

Observera att fuboTV’s Pro-plan fortfarande är ganska konkurrenskraftig. För $70 i månaden får Pro-prenumeranter 118 kanaler, 1 000 timmars DVR och möjligheten att streama på tio enheter samtidigt.

Jag bör också nämna att fuboTV nu har 4K-kanaler för NESN och NBC Sports Chicago. Naturligtvis, om du är en ny prenumerant kan du bara streama dessa kanaler i 4K med en Elite-plan.