Doe dit in plaats van opwarmen voor beter smakende koffie

0
41
Svitlana Hulko/Shutterstock.com< /figuur>

Als je de hele dag aan het drinken bent, of als je gewoon je ochtendcuppa altijd vergeet totdat het koud is, kan het opwarmen van koffie de smaak echt veranderen, en niet ten goede. Hoewel er enkele trucjes zijn om dit verlies aan smaak te minimaliseren, raden sommige brouwexperts iets heel anders aan.

GERELATEERDDe beste reisbekers om je drankje geïsoleerd te houden

Volgens sommige experts moet je je koffie helemaal niet opwarmen. Eh, wat? Je koffie moet heet zijn, toch? Nou, het blijkt dat er een andere manier is om het aan te pakken. Koop in plaats van een gewone oude mok een grote, geïsoleerde thermoskan of to-go-mok om je brouwsel langer warm te houden.

Stanley klassieke vacuüm geïsoleerde fles met wijde opening

Houdt je koffie urenlang warm.

Amazon

$53.44
 

Emily Rosenberg, directeur onderwijs- en trainingsactiviteiten bij Stumptown Coffee, legde aan HuffPost uit dat als je je koffie in een traditionele mok giet, deze snel afkoelt als deze in contact komt met de lucht. Voeg in plaats daarvan je pot toe aan een thermoskan en schenk er de hele ochtend (of zelfs in de middag) uit.

Waarom zou je echter niet gewoon een warmer gebruiken?

Nou, het is omdat ze vrijwel hetzelfde doen als opwarmen. Rosenberg zei dat elke brouwer of karaf die warmte toepast, de meer bittere en metaalachtige smaken naar voren zal blijven brengen.

Michael Phillips, directeur koffiecultuur bij Blue Bottle Coffee, zei dat dit komt door de vluchtige stoffen in koffie . Wanneer het voor het eerst wordt gebrouwen, zijn ze perfect gemengd. Als de koffie echter verder opwarmt, verandert dit.

“Als je koffie opwarmt,” Phillips zei: “alle goede dingen in de koffie beginnen te verdwijnen en het resulterende kopje neigt naar de meer bittere componenten van koffie die blijven hangen tijdens het verwarmingsproces.” met de suggestie om een ​​thermoskan te gebruiken om bitterheid te voorkomen, stellen zowel Phillips als Rosenberg voor om gewoon meer te brouwen. Voor degenen die gemakkelijk toegang hebben tot een koffiepot, legde het paar uit dat het brouwen van kleine hoeveelheden het vers houdt, maar het kan ook een manier zijn om een ​​werkdag te doorbreken.

Niet verkocht op het idee van een thermoskan? Geen probleem, er zijn ook enkele aanpassingen die je aan je brouwsel kunt maken wanneer je het opwarmt om de bitterheid en zuurgraad tot een minimum te beperken.