Airbnb ser bokningslyft i sommar – tackar hybridarbete

0
66

Airbnb har 30 procent fler nätter bokade inför årets sommarsäsong i USA, jämfört med motsvarande period innan pandemin, skriver Fox Business. Bolagets chefsstrateg och medgrundare Nate Blecharczyk ser bland annat hybridarbetet som en anledning till lyftet. Den ökade friheten innebär att människor kan resa längre och har ”mycket mer flexibilitet att resa spontant”, menar han. På onsdagen lanserade Airbnb dessutom en uppdaterad hemsida och nya funktioner, noterar CNBC. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp för affärsläsare. Omni Ekonomi ger dig Sveriges bästa och mest heltäckande bevakning av börs-, bolags- och marknadsnyheter. Dessutom får du dagliga expertkommentarer och långläsning från bland annat Wall Street Journal, Financial Times och The Economist. Du kan också välja att bevaka de bolag och/eller ämnen som intresserar dig allra mest. Nu kan du som Omni-läsare testa Omni Ekonomi gratis i två månader (värde 318 kronor). Erbjudandet är helt utan förpliktelser, det blir ingen automatisk förlängning och du behöver inte ange något kreditkortsnummer. Erbjudandet gäller endast dig som inte har nyttjat prova-på-erbjudande från Omni Ekonomi tidigare.