Kolla in denna fungerande Fisher-Price Xbox Controller Mod

0
47
@Rudeism

< p>Fisher-Price babyleksaker är bra för många saker, men trodde du någonsin att en kunde förvandlas till en fungerande Xbox-kontroll? Den populära moddern och Twitch-streamern Dylan “Rudeism” Beck gjorde precis det och spelade sedan Tony Hawk och Elden Ring med den.

För att få allt att fungera tog Rudeism Fisher-Price Laugh & Lär dig spel & Lär dig Game Controller och modifierade den så att den fungerar fullt ut på vissa PC-spel. Mer imponerande är att han lyckades få modden att fungera utan att offra babyleksakens utseende eller originalegenskaper.

Med det menar vi att kontrollern fortfarande gör alla möjliga roliga babyljud, inklusive den populära & #8220;1, 2, 3, 4, upp går din poäng!” ljud. Så när den inte är ansluten till en dator kommer den fortfarande att underhålla de små.

Här är en snabb video publicerad på Twitter med mer information och moddern som visar hur den spelar Elden Ring. Imponerande, eller hur?

Längre ner i Twitter-trådarna visar han ett snabbt klipp av det populära spelet Tony Hawk, där han använde Fisher-Price-leksaken för att landa ett en miljon poängs kombotrick. Sedan, för att få upp saker och ting ett snäpp, kan du se lite gameplay av Rocket League på handkontrollen för $13, vilket är ganska roligt att titta på.

Enligt IGN var Rudeism tvungen att skära ett litet område i fronten för att USB-kabeln och modifiera kretskortet på insidan. Däremot kunde han “piggyback av det befintliga kretskortet,” gör saker ännu enklare. Sedan ser det ut som att allt som behövdes var några mjukvarujusteringar för att ändra hur den enstaka joysticken fungerar. Den största utmaningen av alla är att denna Fisher-Price-leksak bara har en enda joystick, och många spel kräver två.

Twitch-streamern är inte främmande för att skapa konstiga kontroller för alla typer av spel. Några av dem inkluderar att slå Dark Souls 3 med ett morsekodsystem och andra slumpmässiga roliga projekt. Det hela är ganska underhållande, och det verkar som att det här inte är de sista spelen eller modifieringarna som Rudeism har i beredskap.

via IGN