Kan ik een Apple Watch gebruiken zonder een iPhone?

0
37
charnsitr/Shutterstock.com

Apple verkoopt 's werelds populairste smartwatch, maar het is geen op zichzelf staand product. Als je geen iPhone hebt, vraag je je misschien af ​​wat je kunt doen met een Apple Watch of dat je er überhaupt een kunt gebruiken.

Je hebt een iPhone nodig om de Apple Watch te gebruiken

Het is niet mogelijk om een ​​Apple Watch in te stellen zonder een iPhone te gebruiken. Het horloge moet worden gekoppeld aan een iPhone om een ​​Apple ID te koppelen. U kunt geen iPad gebruiken om deze procedure te voltooien; het moet een iPhone 6s of nieuwer zijn met minimaal iOS 15.

Je kunt geen Android-apparaat gebruiken om een ​​Apple Watch in te stellen. De Watch is ontworpen als een bijbehorend apparaat voor een iPhone vanwege veel van zijn functionaliteit. Dit geldt met name voor het Wi-Fi-model, hoewel Apple ook een Apple Watch verkoopt met mobiele connectiviteit die meer als een op zichzelf staand apparaat werkt.

GERELATEERDDe beste Apple Watches van 2022

Zodra je Als je je Apple Watch hebt ingesteld met een mobiele telefoon, kun je veel van de dingen doen waarvoor je normaal op een iPhone zou vertrouwen, zoals sms-berichten ontvangen, telefoongesprekken aannemen en toegang krijgen tot functies die afhankelijk zijn van internet. Helaas is dit niet aan te raden vanwege het stroomverbruik van uw horloge bij het gebruik van mobiele data.

Het is onwaarschijnlijk dat de batterij de hele dag meegaat als u uw mobiele Apple Watch voor langere tijd buiten de buurt van uw iPhone gebruikt. Wi-Fi-modellen zijn afhankelijk van je iPhone, dus je mist veel functionaliteit als je gekoppelde iPhone buiten bereik is. De uitzondering hier is wanneer je in de aanwezigheid bent van een Wi-Fi-netwerk waarmee je eerder verbinding hebt gemaakt (toen je iPhone aanwezig was).

Wat u kunt doen zonder een iPhone

Sommige functies zijn niet afhankelijk van een iPhone, met name met betrekking tot gezondheid en lichaamsbeweging. Terwijl je je Apple Watch draagt, worden je stappen en actieve calorieën geteld, wat betekent dat je met of zonder je iPhone kunt werken aan het vullen van je Move-, Exercise- en Stand-ringen.

Uw horloge blijft uw hartslag volgen en registreren, en u kunt uw hartslag meten met de Hart-app of echocardiogrammen uitvoeren met de ECG-app. U kunt het alarm en de timer van uw horloge gebruiken of muziek afspelen die op uw horloge is opgeslagen (met een gekoppelde hoofdtelefoon). Als u in uw Watch slaapt, blijft uw wearable de slaapkwaliteit bewaken.

DenPhotos/Shutterstock.com

Advertentie

Je kunt ook voor items betalen met Apple Pay of kaarten gebruiken die in je Apple Wallet zijn opgeslagen en die al beschikbaar zijn op uw horloge. Apps zoals spraakmemo's, foto's, agenda en ruis blijven werken zoals verwacht.

Als je een mobiel model hebt, werkt de potentieel levensreddende valdetectiefunctie (ervan uitgaande dat je mobiele ontvangst en batterijduur hebt), maar wifi-modellen kunnen geen contact opnemen met hulpdiensten zonder een iPhone in de buurt.< /p>

Koop geen Apple Watch tenzij je een iPhone hebt

Als je geen iPhone hebt, is de Apple Watch waarschijnlijk niets voor jou. Zelfs als je de iPhone van een ander gezinslid gebruikt om het apparaat in te stellen, is dit nog steeds niet ideaal, aangezien het horloge is ontworpen om te werken met je eigen persoonlijke Apple ID en apparaat. U wilt bijvoorbeeld uw eigen gezondheidsgegevens opslaan in uw eigen account.

Kijk in plaats daarvan eens naar de alternatieve smartwatches die voor u beschikbaar zijn. Als je een Android-apparaat hebt, zullen andere opties een betere ervaring bieden dan een eenzame Apple Watch.

The Best Smartwatches of 2022 Best Smartwatch Overall Apple Watch Series 7 Amazon

$329.99
$399.00 Save 17%

Beste budget-smartwatch Amazfit GTS 2 Mini Amazon

$99.99
 

Beste fitnesstracker Garmin Venu 2 Amazon

$349.99
$399.99 Save 13%

Beste smartwatch voor batterijduur Fitbit Versa 3 Amazon

$222.99
 

Beste smartwatch voor kinderen TickTalk 4 Amazon

$199.99
 

Beste Android-smartwatch Samsung Galaxy Watch 4 Amazon

$199.99
$249.99 Save 20%

Beste Apple Smartwatch Apple Watch Series 7 Amazon

$329.99
$399.00 Save 17%

READ NEXT

  • › Achtung! Hoe Wolfenstein 3D de wereld schokte, 30 jaar later
  • › Is je telefoon de hele nacht opladen slecht voor de batterij?
  • › Waarom je van je oude tv een digitale kunstlijst moet maken
  • › Wat betekent de schedel-emoji? 💀
  • › MSI Vigor GK71 Sonic Gaming Keyboard Review: gewichtloze toetsen voor de overwinning
  • › Hoeveel downloadsnelheid heb je echt nodig?