Mis je laatste kans om te besparen op FightCamp niet, de beste bokstraining voor thuis

0
73
FightCamp

We hebben de lof van FightCamp al een tijdje gezongen. Het trainingsprogramma voor thuis biedt begeleide boks- of kickbokstrainingen met virtuele trainers en echte apparatuur. Bovendien kost het een stuk minder dan persoonlijke bokslessen. En als je je vóór 1 februari aanmeldt voor FightCamp, kun je $ 220 besparen op een starterspakket.

FightCamp's persoonlijke pakket, nu slechts $ 1.000 ($ 220 korting) geeft je alles wat je nodig hebt om te beginnen met de service, inclusief een premium bokszak, een paar handschoenen, een zakring (voor stabiliteit) en een set punchtrackers. Deze trackers laten virtuele trainers “zien” elke stoot die je uitdeelt en feedback of motivatie geeft tijdens je training.

GERELATEERDFightCamp Review: een leuke, gemakkelijke bokstraining voor thuis (zelfs voor beginners!)

Het Personal-pakket wordt ook geleverd met twee snelle wraps om je polsen te beschermen en de punch-trackers vast te houden. Deze draagdoeken zijn veel beginnersvriendelijker (en minder tijdrovend) dan de typische draagdoeken die boksers gebruiken, omdat ze gewoon over je handen glijden.

Onze ervaring is dat FightCamp een aantrekkelijker optie is dan concurrerende boksservices voor thuis, omdat er geen vreemde technologie bij komt kijken. Je krijgt een goede bokszak, een paar handschoenen en een app om trainingen of oefeningen te kiezen. Geen trucjes!

Video afspelen

Natuurlijk moet je nog steeds $ 39 per maand betalen voor de FightCamp-app en -service. Maar deze maandelijkse vergoeding is aanzienlijk goedkoper dan persoonlijke bokslessen, die je met een beetje geluk kunt vinden voor minder dan $ 39 per uur. En de FightCamp-app (die nu werkt op Android) is best fantastisch. Je kunt kiezen uit 10-daagse Curated Paths om bijvoorbeeld de basisprincipes van boksen te leren, of jezelf op te pompen met afspeellijsten die het ritme van je oefening volgen.

GERELATEERDFightCamp vs Liteboxer: welke thuis Bokssysteem wint de strijd?

Ik moet er ook rekening mee houden dat het FightCamp Tribe-pakket te koop is voor $ 1.300. Dit pakket is meestal de beste optie voor gezinnen, omdat het meerdere handschoenen en snelle wikkels bevat. Maar het is slechts $ 50 korting tijdens deze uitverkoop. Het standaard FightCamp Personal-pakket is een veel betere deal (tenminste vandaag) en laat je genoeg geld over om extra handschoenen te kopen.

En als je al een bokszak hebt, heb je die niet om het grote geld uit te geven aan een FightCamp-startpakket. Je hoeft alleen maar het FightCamp Connect-pakket te kopen, dat momenteel slechts $ 400 kost (dat is $ 40 korting) en een set trackers, handschoenen en quick wraps bevat.

Teken voor FightCamp vóór 1 februari om $ 220 te besparen op de persoonlijke kit of $ 40 op de Connect-kit (deze deals komen in aanmerking voor financiering voor 24 maanden en 12 maanden). Houd er rekening mee dat FightCamp nog steeds $ 39 per maand kost nadat je een startpakket hebt gekocht.

FightCamp

Bespaar $ 200 op een FightCamp Personal starterspakket om in vorm te komen met begeleide boks- en kickbokstrainingen! Of, als je al een bokszak hebt, koop dan de FightCamp Connect-sensorkit voor slechts $ 400!

Meld je nu aan