Delhi Confidensial: Hjemme-seremoni på Rashtrapati Bhavan kansellert på grunn av Covid

0
73

President Ram Nath Kovind

Bruk i tradisjonen:Med fortsatt høyt antall Covid-tilfeller, har den tradisjonelle hjemmeseremonien i Rashtrapati Bhavan på republikkdagen blitt kansellert i år. Kilder sa at avgjørelsen ble tatt etter en rekke ministre og tjenestemenn – og til og med visepresident Venkaiah Naidu – ble smittet med viruset. Rashtrapati Bhavan har selv flere saker, inkludert noen høytstående tjenestemenn, og på et tidspunkt tidligere denne uken passerte positivitetsraten der 30. “Situasjonen var så alarmerende at det var lurt å avlyse arrangementet,” sa en kilde. Mens At Home-funksjonen ble holdt med restriksjoner og en begrenset gjesteliste i anledning uavhengighetsdagen i 2020 og 2021, var president Ram Nath Kovind vertskap for gjester sist republikkdagen, som falt mellom pandemiens to bølger.

< p>Fugleperspektiv: Det indiske flyvåpenet og Doordarshan har sluttet opp for å bringe inn en ny funksjon for sendingen av republikkdagen-feiringen. For første gang vil det være live-feed fra kameraer, som gir pilotens visning og cockpits visning, i noen av de 75 flyene fra de tre tjenestene som vil delta i den største flypasten i år. Bortsett fra dette vil Doordarshan ha 59 kameraer og over 160 personell, med 33 kameraer ved Rajpath, 16 ved National War Memorial, India Gate, National Stadium og 10 ved Rashtrapati Bhavan. To ekstra 360 graders kameraer – en ved Rajpath og en på toppen av India Gate – vil kringkaste live feed tilgjengelig på DDs YouTube-kanal. DD News vil også kringkaste kommentarer gjennom tegnspråk.

Trimmet versjon: Med regjeringen som ennå ikke har fullført utnevnelsen av Chief Economic Advisor, vil den økonomiske undersøkelsen i år sannsynligvis være en nedskåret versjon, med bare ett bind i motsetning til de vanlige to. Hovedøkonomisk rådgiver Sanjeev Sanyal er ansvarlig for å utarbeide undersøkelsen i år, som sannsynligvis vil fokusere på solid økonomisk oppgang i kjølvannet av Covid-19-pandemien. Tidligere, i juli 2014, hadde den daværende hovedøkonomiske rådgiveren Ila Patnaik også utarbeidet undersøkelsen i fravær av en CEA etter Raghuram Rajans flytting til RBI måneder tidligere. Undersøkelsen presenteres i parlamentet i forkant av unionsbudsjettet, og presenterer regjeringens økonomiske rapportkort og forslag til mulige reformer.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste Delhi Confidential News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd