BSEB skal gjennomføre spesialeksamen for matrikkelstudenter som ikke klarte å fylle ut registreringsskjemaet

0
89

Bihar School Examination Board (BSEB) vil gjennomføre spesielle eksamener for matrikkel- og interstudenter i april-mai 2022 for de studentene som klarerte den oppsendte eksamenen, men vil ikke kunne møte til hovedeksamen på grunn av manglende innlevering av søknadsskjema gov.in. Fil.

Bihar School Examination Board (BSEB) vil gjennomføre spesielle eksamener for matrikkel- og interstudenter i april-mai 2022 for de elevene som klarerte Sendt-eksamenen, men vil ikke kunne møte til hovedeksamenen på grunn av manglende -innlevering av søknadsskjema. Studenter kan sjekke innkallingen på den offisielle nettsiden til styret på biharboardonline.bihar.gov.in.

“BSEB-spesialeksamen 2022 vil bli gjennomført for de studentene som klarerte Sendt opp-eksamenen, men var ute av stand til å møte til hovedeksamen på grunn av uforsiktighet fra myndighetenes side, på grunn av dette ble søknaden deres ufullstendig», heter det i den offisielle innkallingen.

Dette trinnet av styret vil hjelpe studentene med å sikre sine akademiske økter. Resultatet for spesialeksamen vil bli erklært i mai-juni 2022. BSEB-intereksamen (klasse 12) gjennomføres fra 1. februar til 14. februar 2022, og matrikkeleksamen (klasse 10) gjennomføres fra 17. til 24. februar , 2022. 

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd