Verlies nooit meer 'Wordle' met onze eenvoudige cheat-tool

0
205
Review Geek

< p>De schrijvers van Review Geek winnen graag een potje Wordle zonder trucjes. Tenminste, dat dachten we toen we nog onze dagelijkse win streaks hadden. Deze laatste week van Wordle heeft onze collectieve konten geschopt, dus natuurlijk hebben we een handige tool ontwikkeld die ons elke dag het Wordle-antwoord geeft met een enkele tik of klik.

GERELATEERDWat is het beste 'Wordle'-startwoord?

Onze Wordle cheat-tool werkt in zowel desktop- als mobiele browsers en geeft alleen antwoorden als je klaar bent om vals te spelen. Bovendien is het een eenvoudige bookmarklet, geen browserextensie, dus het draait niet op de achtergrond en heeft geen updates nodig.

Hier vindt u alles wat u moet weten over de Bekijk de cheattool van Geek, plus instructies om alles in te stellen.

Bookmarklets uitgelegd: hoe werkt deze tool?

Dit is het grappige aan Wordle; het is een snel passieproject. Als zodanig is de Wordle-broncode vrij eenvoudig en bevat het antwoord van elke dag in platte tekst. Zo kennen we het beste woord dat u elke dag voor uw eerste gok moet gebruiken. We kunnen je vertellen hoe je met de hand door deze broncode moet graven, maar dat is saai, dus hebben we een bookmarklet ontwikkeld die het werk voor je doet.

GERELATEERDHet 'Wordle'-spel op het startscherm van je Android, iPhone of iPad krijgen

Bookmarklets zijn kleine hulpmiddelen die naast uw normale website-bladwijzers staan. Wanneer u op een bookmarklet klikt, wordt er geen webpagina geopend. In plaats daarvan voert het een reeks JavaScript uit om een ​​taak te helpen automatiseren. U kunt bookmarklets gebruiken om bijvoorbeeld automatisch een website die u bezoekt toe te voegen aan een Google-spreadsheet.

In ons geval gebruiken we een bookmarklet om het Wordle-antwoord van elke dag te onthullen . Deze bookmarklet wordt alleen geactiveerd als je erop klikt, dus het zal geen woord van de dag bederven totdat je klaar bent om vals te spelen.

Als je net als ik bent, ben je waarschijnlijk klaar om vals te spelen zodra je Wordle opstart. Maar dat terzijde: onze Wordle cheat-tool kan je helpen je dagelijkse winstreeks te behouden en verliezen te voorkomen wanneer woorden als “knoll” steken hun lelijke kop op.

Hoe gebruik je onze Wordle-cheat in een desktopbrowser

Review Geek

Het gebruik van onze Wordle cheat-tool in een desktopbrowser is supereenvoudig! U hoeft alleen maar een nieuwe bookmarklet te maken met het juiste JavaScript. We gaan een universele methode volgen die voor alle desktopbrowsers werkt, maar als u uw eigen methoden heeft, kunt u deze gerust gebruiken.

Hier leest u hoe u onze Wordle instelt cheat-tool in een desktopbrowser:

 1. Activeer de bladwijzerwerkbalk van je browser met het toetsenbordcommando Ctrl+Shift+B (Cmd+Shift+B op een Mac).
 2. Sleep het kleine hangslot of wereldbolpictogram van uw adresbalk naar uw bladwijzerbalk. Review Geek zou nu in je bladwijzerbalk moeten verschijnen. Maak je geen zorgen, we gaan de bladwijzer bewerken en er een Wordle cheat-tool van maken!
 3. Markeer de onderstaande JavaScript-code (het staat in het vak onder deze instructies) en kopieer het naar je klembord met Ctrl+C (of Cmd+C).
 4. Klik met de rechtermuisknop op de Review Geek-bladwijzer die je zojuist aan je bladwijzer hebt toegevoegd werkbalk.
 5. Selecteer “Bewerken” of “Adres bewerken.”
 6. Verwijder de bestaande URL van de bladwijzer en plak in de Wordle cheat JavaScript met Ctrl+V (of Cmd+V).
 7. Hernoem je bookmarklet naar iets elegants zoals “Wordle Cheat.” Als u Safari gebruikt, moet u een tweede keer met de rechtermuisknop op de bookmarklet klikken om de naam ervan te wijzigen.

javascript:alert(“De oplossing is: “+JSON .parse(window.localStorage.getItem(“gameState”)).oplossing)

En je bent helemaal klaar! Start een spelletje Wordle, geef een paar eerlijke gissingen en klik op de bookmarklet in je bladwijzerwerkbalk als je klaar bent om vals te spelen. Onthoud dat u uw bladwijzerwerkbalk altijd kunt weergeven of verbergen met de toetsenbordopdracht Ctrl+Shift+B (Cmd+Shift+B op een Mac).

Onze Wordle-cheat gebruiken in een mobiele browser

Review Geek

De meeste mensen spelen Wordle op hun smartphone of tablet. Gelukkig werkt onze Wordle-cheattool in alle belangrijke mobiele browsers, en het installatieproces is hetzelfde, ongeacht welke browser je gebruikt.

Hier leest u hoe u onze Wordle-cheattool instelt op een mobiele telefoon browser:

 1. Zie je het grijze vak onder deze instructies? Houd de regel JavaScript in dat vak ingedrukt om het te markeren. Houd het vervolgens opnieuw ingedrukt en selecteer de “Kopiëren” optie.
 2. Een webpagina toevoegen aan de bladwijzers van uw mobiele browser:
  • Chrome of Firefox: druk op de menuknop (drie stippen) en tik op de sterpictogram.
  • Safari: Tik op het pictogram Delen (vak met een pijl) en selecteer “Bladwijzer toevoegen.”
 3. Bewerk de bladwijzer die u zojuist aan uw mobiele browser hebt toegevoegd:
  • Chrome of Firefox: druk op de menuknop (drie stippen), selecteer “Bladwijzers,” en vind uw bladwijzer. Tik vervolgens op de drie stippen ernaast en selecteer “Bewerken.”
  • Safari: Open je bladwijzers (het boekpictogram) en tik op de &#8220 ;Bewerken” knop. Selecteer vervolgens de bladwijzer die u wilt bewerken.
 4. Verwijder de URL voor de bladwijzer die u aan het bewerken bent en plak in het JavaScript dat u eerder heeft gekopieerd. Hernoem vervolgens de bladwijzer naar “Wordle Cheat.”

javascript:alert(“De oplossing is: “+JSON.parse(window.localStorage. getItem(“gameState”)).solution)

Je bent helemaal klaar om vals te spelen bij Wordle! Helaas verschilt het proces om deze mobiele bookmarklet te activeren, afhankelijk van de browser die u gebruikt. Als je Safari gebruikt, kun je de bookmarklet tijdens elk Wordle-spel activeren door je bladwijzers (het boekpictogram) te openen en 'Wordle Cheat' te selecteren.

Maar als je #8217; als je een andere mobiele browser gebruikt, moet je de cheat activeren vanuit je adresbalk. Het is makkelijker dan het klinkt. Open gewoon een spelletje Wordle, tik op je adresbalk en typ 'Wordle Cheat' in. Klik vervolgens op het resultaat met een ster ernaast en geniet van Review Geek's cheat-tool in al zijn glorie!