Gebruik dit script om al je bescheiden bundelspellen te downloaden

0
95
Sharaf Maksumov/Shutterstock.com< /figuur>

Er verandert veel bij Humble Bundle, en sommige veranderingen maken gebruikers niet zo blij. Als je uit het Humble Bundle-systeem wilt stappen, is er een coole tool waarmee je al je games snel en gemakkelijk kunt downloaden.

Als je de tool wilt gebruiken om download je hele Humble Bundle-bibliotheek om er zeker van te zijn dat de games voor de lange termijn van jou zijn (wie weet of het bedrijf nog andere wijzigingen zal aanbrengen in zijn beleid met betrekking tot games), je kunt het script downloaden van de GitHub.

Er is een beetje proces om het in gebruik te nemen, maar het wordt allemaal behandeld op de toolpagina. U moet de cookies van uw account ophalen en scripts uitvoeren, dus dit is waarschijnlijk niet iets dat u wilt doen als u een gewone gebruiker bent.

Zorg ervoor dat u de “–trove” vlag om games te downloaden die deel uitmaken van je Humble Trove.

De ontwikkelaar merkt op dat "De eerste keer dat dit wordt uitgevoerd, het even kan duren, omdat het alles zal downloaden. Daarna zal het alleen de inhoud downloaden die is bijgewerkt of ontbreekt.”

< strong class='relatedtext'>GERELATEERDDownload je Humble Bundle Mac- en Linux-games voordat ze voorgoed verdwenen zijn

Wat gebruikers betreft, heeft Humble Bundle aangekondigd dat Mac- en Linux-versies van games in de “Nederige Trove” zal in februari verdwijnen. Deze wijziging is bedoeld om de abonnementen te stroomlijnen, maar het maakte ook veel gebruikers van streek en zorgde ervoor dat ze het Humble Bundle-ecosysteem wilden verlaten.

LEES VOLGENDE

  • › Meer dynamisch bereik uit uw foto's halen
  • › Dubbele monitoren instellen in Windows 11
  • › GORILLA.BAS: Hoe speel je het geheime MS-DOS-spel uit je kindertijd
  • › 8 cyberbeveiligingstips om beschermd te blijven in 2022
  • › Een trage iPhone versnellen
  • › Hoe herken je een frauduleuze website