Vest-Bengal introduserer friluftsklasser for å unngå Covid-infeksjon

0
157

Dette har kommet på et tidspunkt da noen statlige myndigheter fortsatt finner ut om de skal holde skolene stengt eller gjenåpne offline klasser. (Representativt bilde).

Coronaviruspandemien har påvirket studenter på mer enn én måte – fra utsettelse av eksamener til kontinuerlig overgang fra offline til nettkurs, COVID-19 har endret måten skoler fungerer på. Regjeringen i Vest-Bengal har imidlertid bestemt at elever ikke lenger skal fratas undervisning.

Utdanningsavdelingen i Vest-Bengal har bestemt seg for å lansere et nytt initiativ kalt ‘Paray Sikshalay’ (nærskole). Under dette initiativet vil grunnskole- og førskoleelever ved statlig drevne skoler få undervisning i åpne rom. En tjenestemann erklærte søndag at dette nye tiltaket vil hjelpe elevene tilbake til et offline undervisningsmiljø og friluft vil sikre at de holder seg trygge mot å passe inn i en klasse og bli smittet.

Les |Ingen beslutning om gjenopptakelse av offline klasser på Pune-skoler ennå

“Barn har lenge blitt fratatt opplæringstimer på grunn av restriksjonene forårsaket av COVID-19-pandemien. Vi har nå bestemt oss for å holde kurs på åpen bakke,” tjenestemannen ble sitert av nyhetsbyrået PTI.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Ikke bare dette, studentene vil også bli motivert til å delta i fritidsaktiviteter som f.eks. elokusjon og maling, som også vil foregå i friluft.

Dette har kommet på et tidspunkt da noen statlige myndigheter fortsatt finner ut om de skal holde skolene stengt eller gjenåpne offline klasser. En fersk undersøkelse i Maharashtra hadde avdekket at nesten 62 prosent av de spurte foreldrene ikke er villige til å sende barna sine på skolen fra 24. januar, siden delstatsregjeringens beslutning om å tillate gjenåpning av skoler fra mandag.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd