Hoe doe je mee aan de “Shot on iPhone” -uitdaging van Apple in 2022

0
70
Justin Duino

< p>Wilt u uw foto's op de billboards en advertenties van Apple zien? Apple nodigt klanten uit om hun beste macrofoto's in te sturen voor de 2022 Shot on iPhone-uitdaging. Inzendingen zijn mogelijk tot 16 februari en de winnaars worden op 12 april bekendgemaakt.

GERELATEERDDe beste hoesjes voor je nieuwe iPhone 13

De uitdaging van dit jaar is exclusief voor iPhone 13 Pro- en Pro Max-bezitters, aangezien alleen deze nieuwe iPhones macro-opnamen ondersteunen via de ultragroothoeklens. In de macromodus kun je natuurlijk uitvergrote foto's maken van ongelooflijk kleine onderwerpen, zoals de kieuwen van een paddenstoel of de ringen van een boomstronk.

Apple zegt dat winnende foto's zullen worden gedeeld op haar website en Instagram-account. De foto's kunnen ook verschijnen op billboards, in Apple-evenementen en in andere vormen van reclame. Net als in voorgaande jaren zal een panel van Apple-medewerkers en fotografen elke inzending beoordelen en tien winnaars kiezen voor de wedstrijd.

Zo doe je mee aan de 2022 Shot on iPhone-uitdaging:

  • Via e-mail: verander de naam van je foto in een “voornaam_achternaam_iphonemodel” formaat. Voeg het vervolgens toe aan een e-mail met de titel “Shot on iPhone Macro Challenge Submission” naar shotoniphone@apple.com.
  • Via Twitter: volg @Apple op Twitter en tweet je inzending met de hashtags #ShotoniPhone en #iPhonemacrochallenge. Zorg ervoor dat u uw foto ondertitelt met het model van uw iPhone en zet uw Twitter-profiel op openbaar.
  • Via Instagram: Volg @Apple op Instagram en plaats uw foto met de #ShotoniPhone en #iPhonemacrochallenge hashtags. Zorg ervoor dat je je foto ondertitelt met de modus van je iPhone en stel je profiel in op openbaar.
  • Via Weibo: deel je foto met de #ShotoniPhone# en #iPhonemacrochallenge# hashtags of de Chinese gelokaliseerde #ShotoniPhone# en #iPhone微距摄影挑战# hashtags. Vergeet niet om bij de foto de modelnaam van je iPhone te vermelden.

Houd er rekening mee dat deelnemers 18 jaar of ouder moeten zijn om aan deze uitdaging mee te doen. Apple-medewerkers en hun directe familie mogen niet meedoen.

Als je wat voorbeeldmacrofoto's nodig hebt, kijk dan op de website van Apple of zoek de hashtags #ShotoniPhone en #iPhonemacrochallenge op. Je kunt de volledige 2022 Shot on iPhone-regels lezen voor meer details.