Eigenaren van Samsung-telefoons getroffen door grote Nest-deurbel en camerabug

0
87
Google, Samsung

Een nieuwe dag, weer een Nest-bug. Klanten klagen dat de tweerichtingsaudiofunctie van hun Nest Doorbell en Nest Cam, “Talk and Listen,” werkt niet correct met Samsung-telefoons. Hoewel inkomende audio prima werkt, is uitgaande audio te zacht voor bezoekers om te begrijpen.

Tweerichtingsaudio is een ongelooflijk belangrijke functie voor slimme deurbellen en buitencamera's, vooral tijdens een wereldwijde pandemie. Hiermee kunt u reageren op vreemden, vrienden of familie die voor uw deur staan, zelfs als u niet thuis bent.

Het is dus gemakkelijk voor te stellen waarom dit zo'n frustrerend probleem is. Verschillende gebruikers op een Google-ondersteuningsforum zeggen dat ze hun getroffen Nest-producten willen retourneren, zoals “Praten en luisteren” was een van de functies waarin ze het meest geïnteresseerd waren.

Google-ondersteuning

Helaas weet ik niet zeker of er snel een oplossing zal komen. Dit probleem gaat terug tot ten minste 2019, en hoewel ik het niet kan verifiëren, beweren sommige klanten de bug voor het eerst in 2017 te hebben gemeld. Een Google-vertegenwoordiger erkende het probleem in een ondersteuningsthread van oktober 2021, maar kon alleen de getroffenen vertellen klanten dat "we nog steeds gegevens verzamelen over dit probleem"." GERELATEERDGoogle bevestigt dat het de Nest-deurbel en camerastoringen onderzoekt

We weten niet zeker wat het probleem veroorzaakt, hoewel alle modellen van de Nest Cam en Doorbell worden beïnvloed, inclusief de nieuwe batterijgevoede apparaten. En hoewel sommige Samsung-telefoonbezitters zeggen dat “Praten en luisteren” werkt prima met hun apparaat, het lijkt erop dat alle Samsung-telefoons kwetsbaar zijn.

Dus, wat kunnen klanten doen als de tweerichtingsaudio van Nest te stil is met hun Samsung-telefoon? Normale stappen voor probleemoplossing, zoals het formatteren van uw apparaten, lijken niet te werken. De ondersteuningsmedewerker van Google raadt daarom aan een ander apparaat te gebruiken voor 'Talk and Listen'. totdat het probleem is opgelost. (Het is niet de meest nuttige suggestie, ik weet het.)

We hebben contact gezocht met Google voor een opmerking over dit verhaal. Ik zal dit artikel bijwerken als het bedrijf reageert of als er nieuwe informatie aan het licht komt. (E-mail me gerust op andrew@reviewgeek.com als je Nest-producten niet goed werken met je Samsung-telefoon.)

(h/t) Simon en de andere Nest-klanten worstelen hiermee probleem.