CEED 2022-eksamen avholdt i dag: Sjekk datoer for endelig svarnøkkel, resultaterklæring

0
87

CEED 2022-svarnøkkelen vil bli utgitt sammen med spørsmålsoppgaven i et pdf-format for å gjøre det mulig for elevene å krysssjekke og bekrefte svarene. Fil.

The Indian Institute of Technology (IIT) Bombay gjennomførte Common Entrance Examination for Design (CEED) 2022 i dag fra kl. 9.00 til kl. 12.00. Eksamenen ble holdt i datamaskinbasert modus.

Datoene for utgivelsen av CEED 2022-svarnøkkelen og resultatpubliseringen har blitt varslet tidligere av eksamensorganet. Utkastet til svarnøkkel vil bli utgitt 25. januar 2022, og kandidater vil kunne utfordre den til 27. januar 2022 (17.00).

Les |'3 idioter' berømmelsesskole venter på CBSE-tilknytning etter over to tiår siden oppstart

Resultatet av CEED 2022 vil bli erklært 8. mars 2022. Men før det vil IIT-B frigi den endelige svarnøkkelen 31. januar 2022. Resultatet vil bli utarbeidet basert på den endelige svarnøkkelen til eksamen.< /p>

Hvordan laste ned CEED 2022-svarnøkkel 

Trinn 1: Besøk det offisielle nettstedet.

Trinn 2: Klikk på fanen Registrering Portal.

Trinn 3: Klikk på provisorisk CEED-svarnøkkel.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Trinn 4: Svartasten vil vises i PDF-format.

Trinn 5: Last ned svarnøkkelen for referanser. Ta en utskrift om nødvendig.

CEED 2022-svarnøkkelen vil bli utgitt sammen med spørsmålsoppgaven i et PDF-format for å gjøre det mulig for elevene å krysssjekke og bekrefte svarene. Ved eventuelle innvendinger kan kandidater ta opp sine bekymringer ved å logge inn på kandidatportalen ved å bruke deres registrerte post-ID og passord. Kandidatene kan laste opp kommentarer om utkastet til svarnøkkel til kl. 17.00, 27. januar. Det må gjøres oppmerksom på at ingen e-poster eller oppringninger vedrørende det samme skal tas i betraktning.

Les også |Lunken svar fra 13 stater, UTs om tilknytning til Sainik-skolen: Forsvarsdepartementet

Tjenestemenn vil gå gjennom alle innvendingene som fremsettes av kandidatene før de utarbeider den endelige svarnøkkelen. Den endelige svarnøkkelen med alle rettelsene, hvis noen, vil bli publisert. Kandidatene kan også få tilgang til svararkene sine samme dag. Dette skal være bindende uten ytterligere klager mot det samme.

CEED er en opptaksprøve på nasjonalt nivå utført av Indian Institute of Technology Bombay for å gi opptak til ulike postgraduate kurs i design som tilbys av ulike IITs. De deltakende institusjonene er IIT Bombay, IIT Guwahati, IIT Hyderabad og IIITDM Jabalpur.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd