Boris Johnson inviterte eks-minister til å klage over islamofobi: Talsperson

0
90

Tidligere britisk transportminister Nusrat Ghani (Twitter: @Nus_Ghani)

Den britiske statsministeren Boris Johnson møtte den muslimske lovgiveren Nusrat Ghani etter at hun ble sparket fra en ministerstilling i 2020 angående påstander om islamofobi, og han senere inviterte henne til å sende inn en formell klage, sa kontoret hans søndag.

Ghani (49), som mistet jobben som junior transportminister i februar 2020, sa til Sunday Times at en “pisk“ 8221;, en håndhever av parlamentarisk disiplin, sa hennes “muslimskhet” hadde blitt tatt opp som et problem i oppsigelsen hennes.

Johnson hadde skrevet til Ghani “uttrykt sin alvorlige bekymring (om mulig islamofobi) og invitert henne til å starte en formell klageprosess. Hun gjorde ikke det senere,” sa en talsperson for statsministeren.

“Det konservative partiet tolererer ikke fordommer eller diskriminering av noe slag.”

< strong>📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste verdensnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.