Tropper i beredskap mens tilbaketrekkingssamtaler med Kina fortsetter: sjef for den nordlige hæren

0
89

Lt Gen YK Joshi ved Nordkommandoens investiturseremoni i Udhampur, lørdag. (Express Photo)

Kommandør for den nordlige hæren generalløytnant YK Joshi beskrev lørdag 2021 som et “vannskilleår” for de væpnede styrkene, som sto opp mot aggresjon på LoC og LAC, og sa at troppene er i beredskap for å møte eventuelle Eventualitet er til og med samtaler i fokus for å løse den pågående konflikten med Kina i det østlige Ladakh.

Selv om indiske og kinesiske hærer er i samtaler om fullstendig løsrivelse, er Operation Snow Leopard fortsatt i gang, sa generalløytnant Joshi ved Northern Commands investiturseremoni i Udhampur i Jammu.

Sjekk ut Express Premium

Klikk her for mer

“Vi sammen med den kinesiske hæren har med hell gjort løsrivelse fra mange områder øst i Ladakh. Mens det pågår samtaler med PLA for frigjøring fra resten av områdene, opprettholder troppene våre årvåkenhet på de isete høydene, sa løytnant Joshi.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Dette er et levende vitnesbyrd om våre soldaters eksemplariske mot, tapperhet og besluttsomhet, sa han.
«Operasjon Snow Leopard abhi bhi barkarar hai , aur humarey sainik abhi bhi hamesha ki tarah choukas aur puran roop se tayar hein (Operasjonen Snow Leopard fortsetter og soldatene våre er våkne og fullt forberedt)» sa generalløytnant Joshi.

Operasjon Snow Leopard ble lansert av hæren som økte utplasseringen på strategiske høyder langs LAC for å føre tilsyn med kinesiske tropper.

Lørdag snakket sjefen for den nordlige hæren også om styrkens kampanje mot opprør og sa at folket i Kashmir har avvist terrorisme og separatisme. Han sa at det var en «stor prestasjon» at antallet terrorister i dalen er redusert til mindre enn 200.

«Våpenhvilen langs LoC har gitt lettelse til grensebeboerne. Men forsøkene på infiltrasjon av terrorister pågår, og blir hindret av vårt våkne personell, sa generalløytnant Joshi og la til at det nå er færre terrorrelaterte hendelser og steinkasting i regionen.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste India-nyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd