'Star Trek: Voyager' heeft dit Tricorder-prototype nooit gebouwd, dus een fan wel

0
79
Mangy_dog

Gedetailleerde replica-builds en cosplaying zijn al lang bestaande pijlers van elke geeky fandom, en we vinden het altijd leuk om ze te zien. Daarom waren we verheugd om de indrukwekkende replica van een Star Trek: Voyager-fan te zien bouwen van een concept-tricorder uit de show.

Hoewel de show heeft& #8217; het is al zo'n 20 jaar niet in de lucht, maar had veel creatieve en futuristische vibes, sets en apparaten. Een bijgewerkte versie van de iconische tricorder was een van de vele geplande concepten voor de show, maar in plaats daarvan werd een gerecyclede prop uit Star Trek: The Next Generation gebruikt om de kosten voor de show laag te houden. Gezien alle speciale effecten die nodig zijn om het prachtige ontwerp van de show te realiseren, is zo'n bezuiniging (bijna) begrijpelijk.

Gelukkig is er een toegewijde (en slimme) fan die bekend staat als Mangy_dog op YouTube wilde het tot leven zien komen, dus nam hij het initiatief en bouwde het zelf. Bekijk hoe het apparaat tot leven komt in deze opwindende video:

Video afspelen

Het is vermeldenswaard dat de hele build in totaal uitbreidt over drie video's (u moet de gebruikersinterface verfijnen en animaties, en toch dieper in de interne hardware duiken). Deze eerste video zorgt er echter voor dat de apparaten in ieder geval in de weergavemodus werken en dat is alles wat u hoeft te bekijken als u het eindresultaat wilt zien. En wauw, is het ooit prachtig!

We vinden dat Mangy_dog fantastisch werk heeft geleverd met deze build! Het was een natuurlijke keuze voor een project gezien zijn liefde voor Star Trek en zijn ongelooflijke vaardigheid met elektronica. We houden van alle knipperende LED's en verschillende LCD-schermen en knoppen. Misschien zal Mangy_dog besluiten om het op een dag in massaproductie te nemen of commissies aan te nemen, omdat we er een willen!

via Gizmodo