PS5 Restock: hoe je de PlayStation Direct Drop van vandaag kunt krijgen

0
125
Sony

Sony's PlayStation Direct-winkel maakt het gemakkelijk om een ​​PS5 te krijgen. Je hoeft je alleen maar te registreren bij PlayStation Direct, een paar dagen of weken te wachten op een e-mail met de uitnodiging voor het aanvullen van de voorraad en je console te kopen. Dit is dus wanneer Sony de PlayStation Direct-winkel zal aanvullen met PS5's, plus wat informatie over hoe je je kunt aanmelden voor de wachtlijst.

De volgende PlayStation Direct PS5-aanvulling vindt plaats op 24 januari. Consoles zijn beschikbaar tussen 14:00 en 19:00 ET. Als je bent geregistreerd bij PlayStation Direct, controleer dan nu je inbox om te zien of je een e-mailuitnodiging hebt voor het restock-evenement.

Om je te registreren voor Sony's officiële PS5-restocks, ga je naar de PlayStation Direct opslaan en inloggen met je PSN-ID. Registreer vervolgens een e-mailadres (bij voorkeur het adres dat is gekoppeld aan uw PSN-ID) op de wachtlijst van Sony. Zorg ervoor dat je je aanmeldt voor PlayStation-e-mails, anders neemt Sony geen contact met je op.

Houd er rekening mee dat PlayStation Direct PS5-drops niet wie het eerst komt, het eerst maalt. In plaats daarvan zijn ze gekoppeld aan factoren zoals je PlayStation-activiteit. Als je niet al je eieren in één mand wilt leggen, volg dan Matt Swider op Twitter voor updates van de PS5-aanvulling of meld je aan voor Walmart+ om in de toekomst exclusieve PS5-aanbiedingen te krijgen.