ICAI CA mai 2022: Datoark utgitt for grunn-, mellom- og avsluttende eksamener

0
86

I henhold til timeplanen vil grunneksamenene under den nye eksamensordningen bli gjennomført 23., 25., 27. og 29. mai.  Ekspressbilde av Ravi Kanojia.

Institute of Chartered Accountants of India (ICAI) har kunngjort tidsplanen for CA Foundation, mellomliggende og avsluttende eksamener som er planlagt til eksamen i mai 2022. I henhold til timeplanen vil grunneksamenene under den nye eksamensordningen bli gjennomført 23., 25., 27. og 29. mai. 

Mellomeksamenene starter for gruppe I, begynner 15. mai og avsluttes i mai 22 mens eksamenene for gruppe II gjennomføres fra 24. mai til 30. mai. Avsluttende eksamener for gruppe I gjennomføres mellom 14. og 21. mai mens for gruppe B avholdes fra 23. til 29. mai. Den internasjonale ligningseksamenen vil holdes 14. og 17. mai. Kandidater kan sjekke hele timeplanen på icaiexam.icai.org/.

Kandidater kan merke seg at papir(er) – 3 & 4 av grunneksamen er av 2 timers varighet. Tilsvarende vil valgfagsoppgave – 6 av avsluttende eksamen er på 4 timer. Alle andre undersøkelser er imidlertid av 3 timers varighet

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

I papir 3 og 4 av grunneksamen og alle papirer fra eksamen etter kvalifiseringskurs – INTT – AT vil det ikke være noen forhåndslesetid, mens det i alle andre artikler/eksamener nevnt ovenfor, vil det gis en forhåndslesetid på 15 minutter fra kl. 13.45 til 14.00.

For opptak til Foundation, Intermediate og avsluttende eksamener må kandidater søke online på icaiexam.icai.org fra 21. februar til 13. mars. 

 

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd