Ga je te hard naar de sportschool? Verzacht pijnlijke spieren met deze producten

0
84
Mighty Bliss/NueMedics/TOLOCO< /figuur>

Sporten is geweldig, maar pijnlijke spieren niet. Van gadgets en rollers tot crèmes en sprays, dit zijn de beste producten om pijnlijke spieren te kalmeren zodat je weer naar de sportschool kunt.

Het maakt niet uit hoe constant je traint, er komt een dag dat je jezelf pusht een beetje te moeilijk. Veroorzaakt door microscopisch kleine scheurtjes in de vezels, kan spierpijn variëren van mild tot ernstig. Wanneer je hiermee te maken hebt, kunnen de onderstaande producten pijnlijke spieren kalmeren totdat je lichaam herstelt.

Waarschuwing:Spierpijn verdwijnt meestal na een paar dagen. Als u scherpe pijnen ervaart na het sporten, of als het ongemak aanhoudt, raadpleeg dan uw arts. Dit kunnen tekenen zijn van een ernstiger letsel.

Inhoudsopgave

  • Massage Pistool
  • Magnesiumspray
  • Badweek
  • TENS-eenheid< /strong>
  • BCAA-poeder
  • Verwarmingskussen
  • Penetrex Crème
  • Massagerollers

Massagepistool

TOLOCO

Deze apparaten zien er misschien een beetje intimiderend uit, maar ze zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden vanwege hun vermogen om pijnlijke spieren effectief te kalmeren. Dit massagepistool geeft je een soortgelijk effect als een diepe weefselmassage met het gemak van een hulpmiddel dat thuis kan worden gebruikt.

Massagepistolen werken door snelle drukstoten (percussies genoemd) op het lichaam te geven. Dat klinkt misschien pijnlijk, maar dit pistool biedt 20 verschillende snelheidsniveaus en meerdere massagekoppen om uit te kiezen, zodat u het perfecte comfortniveau voor uw lichaam kunt vinden. Elk gebruik zal de bloedsomloop verbeteren, stijfheid verlichten en u helpen sneller te herstellen van pijn.

TOLOCO Massage Gun

Een economisch maar krachtig massagepistool is een welkome aanvulling op ieders herstelkit.

Amazon

$ 119.99
$199,99 Bespaar 40%

Magnesiumspray

Zeven mineralen

Magnesium is een belangrijke voedingsstof met meerdere functies in het lichaam, waaronder het reguleren van de spierfunctie. Een magnesiumspray wordt door het lichaam opgenomen en kan uw spieren helpen om binnen korte tijd te ontspannen door middel van transdermale absorptie.

Deze actuele spray brengt soepel aan en laat geen plakkerig residu of prikkend gevoel achter zoals sommige andere producten. Het is ook gemaakt zonder schadelijke chemicaliën, gifstoffen of geurstoffen. Spray het voor het slapengaan om je te helpen ontspannen als je pijn het moeilijk maakt om in slaap te vallen of op elk moment van de dag wanneer je een pijnstillende boost nodig hebt.

Zeven Mineralen Pure Magnesium Spray

Voor diepe spierontspanning is deze snel opneembare topische magnesiumtoepassing moeilijk te verslaan.

Amazon

$ 19.95

Bath Soak

Coach Soak

< p>Niets voelt zo goed op pijnlijke spieren als een warm bad. Epsom-zouten (die magnesiumverbindingen bevatten) zijn een populaire toevoeging, maar probeer in plaats daarvan deze badweek de volgende keer dat je overal pijn hebt. Het gebruikt voornamelijk magnesiumvlokken om de voordelen van dit mineraal sneller in je lichaam te krijgen, omdat het veel sneller oplost dan zoutkristallen.

Deze badweek bevat ook kokosolie, lavendelolie, vitamine C-kristallen en dode zeezouten. Het heeft honderden lovende recensies op Amazon en veel klanten zeggen dat het beter werkt dan alleen Epsom-zouten. Kies uit vier verschillende geuren die je kunnen helpen om je meer ontspannen of energieker te voelen.

Coach Soak: Muscle Recovery Bath Soak

Een warm bad in combinatie met een bad met badzout is precies het ticket om spierpijn te verslaan.

Amazon

$ 24.89

Eenheid van TENS

NueMedics

Een transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS)-eenheid is een hele mondvol, maar dit apparaat kan wonderen verrichten als het gaat om pijnlijke spieren. Het werkt door kleine elektrische impulsen af ​​te geven via zelfklevende pads die op uw huid op het betreffende gebied zijn bevestigd. De signalen overspoelen je zenuwstelsel en verminderen tijdelijk het vermogen om pijnsignalen door te geven. Het kan je lichaam ook helpen om op natuurlijke wijze endorfine te produceren, wat pijnverlichting kan bevorderen.

Studies hebben aangetoond dat TENS-eenheden een laag risico en effectieve manier zijn om pijn van pijnlijke spieren te behandelen. U mag geen van deze middelen gebruiken als u een geïmplanteerd apparaat in uw lichaam heeft. Praat eerst met uw arts als u ook ernstige gezondheidsproblemen heeft, zoals kanker of epilepsie. Zorg er ten slotte voor dat u alle instructies grondig leest om er zeker van te zijn dat u het apparaat veilig gebruikt en er de meeste voordelen uit haalt.

TENS-eenheidmachine

Het is iets ingewikkelder dan wrijven op een crème, maar de resultaten zijn het waard.

Amazon

$ 37.99
$ 49.95 Bespaar 24%

BCAA-poeder

Optimum Voeding

Mensen in de gezondheids- en fitnessgemeenschap hebben veel meningen over BCAA-poeder. Sommigen zeggen dat het volkomen nutteloos is, terwijl anderen erbij zweren als ze herstellen van een training.

Vertakte aminozuren (BCAA) bestaan ​​uit drie essentiële aminozuren: isoleucine, leucine en valine. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en met name deze drie helpen je spieren op te bouwen en te behouden.

BCAA's hebben de laatste tijd een slechte reputatie gekregen omdat is aangetoond dat ze vrijwel nutteloos zijn voor het opbouwen van spieren zolang omdat u voldoende eiwitten in uw dieet binnenkrijgt. Als uw focus echter ligt op het verminderen van spierpijn, is er positief bewijs dat suggereert dat het nemen van een BCAA-supplement voor en/of na het sporten de pijn kan verminderen.

Optimum Nutrition Instantized BCAA-poeder

Niet doen gewoon aanvullen voor een training, aanvullen daarna om je pijnen voor te blijven.

Amazon

$ 34.99
$ 39.99 Bespaar 13%

Verwarming Pad

Mighty Bliss

Een verwarmingskussen kan pijn helpen ontspannen spieren en zorgen voor snelle pijnverlichting. Dit plug-in model warmt snel op en bevat meerdere instellingen zodat je de temperatuur precies goed kunt krijgen.

Het extra grote formaat rekt 12 bij 24 inch uit, waardoor het perfect is om over je rug, schouders, benen of ergens anders op je lichaam te draperen die wat verlichting kan gebruiken. Je kunt het snoer zelfs losmaken en in de wasmachine gooien om het gemakkelijk schoon te maken.

MIGHTY BLISS Groot elektrisch verwarmingsmatras

Je kunt niet de hele dag in een warm bad doorbrengen, dus gebruik dit verwarmingsmatras de rest van de tijd.

Amazon

$ 29.99

Penetrex Cream

Penetrex

Deze populaire actuele crème is alom geliefd vanwege zijn vermogen om pijnlijke spieren en gewrichten te kalmeren. Het werkt door een mengsel van ontstekingsremmende ingrediënten in de spieren af ​​te geven om pijnverlichting in het getroffen gebied te brengen.

Penetrex kan op zichzelf worden gebruikt of in combinatie met andere pijnlijke spierbehandelingen zoals verwarmingskussens en stimulators . Het heeft een toegewijde schare fans die zeggen dat het het beste is voor gewrichtspijn, maar het kan ook zeker helpen bij spierpijn.

Penetrex Joint & Spiertherapie

Penetrex-crème is niet voor niets een bestseller. Geweldig voor je huid, geweldig voor het omgaan met pijntjes en kwalen.

Amazon

$ 18.95
$ 29.95 Bespaar 37%

Massage Rollers

Coolrunner

Voor verlichting waar en wanneer je het nodig hebt, pak je een van deze draagbare massagerollers. Ze zijn in de hand en zo gebruiksvriendelijk als je maar kunt wensen. Rol de bal gewoon over de pijnlijke spier in kwestie. Ze kunnen alleen of met de hulp van een partner worden gebruikt om gebieden aan te pakken die je moeilijk kunt bereiken.

Recensenten zeggen dat deze geweldig zijn voor mensen die geen erg sterke handen hebben en die kunnen ;t knopen handmatig uit. De rollerbal is gemaakt van hoogwaardig hars en blijft lekker koel als je hem laat liggen. Je kunt het ook ongeveer een uur in de koelkast zetten voor extra opluchting. Houd er een in de sportschool en een thuis, zodat je er altijd een bij de hand hebt.

Coolrunner Massagebal

Hiermee kunt u diepe druk uitoefenen zonder pijnlijke handen aan uw lijst met klachten toe te voegen.

Amazon

$ 12.99