De 8 beste telehelseappene som mest sannsynlig godtar forsikringen din

0
83

Å gå til legekontoret kan være en prøvelse i beste fall, men midt i en global pandemi kan det være direkte farlig. Takket være smarttelefoner og internett kan du nå få tilgang til medisinsk fagpersonell på avstand, få den hjelpen du trenger og til og med få utlevert resepter. Dette er noen av de beste telehelse-appene i dag, og alle godtar flere forsikringsleverandører.

1. Teladoc (Android og iOS)

Teladoc tilbyr flere typer pleie. De fleste vil sannsynligvis bruke sine generelle medisinske tjenester som lar deg konsultere en lege eller barnelege 24/7 for ikke-nødsituasjoner.

Innholdsfortegnelse

  Teladoc tilbyr også primærhelsetjenester, inkludert planlagte legebesøk for kontroller, psykisk helsetjenester, spesialistuttalelser og generell velvære.

  Teladoc uttaler at “Mange helseplaner og arbeidsgivere gir Teladoc som en del av fordelene deres når det kommer til forsikring.” Kostnadene for de ulike tjenestene avhenger av dine spesifikke fordeler gjennom forsikringsleverandøren din.

  2. MDLIVE (Android og iOS)

  MDLIVE gir umiddelbar tilgang til styresertifiserte leger og lisensierte terapeuter. Etter å ha konsultert en lege, kan du til og med bli foreskrevet medisiner. Det er tre hovedtyper av pleie, hver med sin egen prisklasse. Dette er akuttbehandling, atferdsbehandling og dermatologi.

  Hastende behandling inkluderer tilstander som UVI, øresmerter, allergier, forkjølelse, influensa og så videre. Atferdsbehandling omfatter de fleste typer psykiske helsetilstander, og dermatologi dekker i hovedsak alt relatert til huden din, inkludert evaluering av mistenkelige føflekker.

  MDLIVE sier at den støtter de fleste forsikringsplaner, men at brukere raskt kan sjekke om de kvalifiserer ved ganske enkelt å opprette en konto og skrive inn detaljene deres.

  3. Doctor On Demand (Android og iOS)

  Doctor on Demand fakturerer seg selv som “total virtuell omsorg” og tilbyr akuttbehandling, atferdsbehandling, forebyggende behandling og kronisk behandling. De samarbeider med mange forskjellige helseplaner, inkludert de fleste av de store navnene. Det er en god sjanse for at din nåværende forsikring allerede inkluderer Doctor on Demand som en fordel, om enn endret i noen tilfeller.

  4. LiveHealth Online (Android og iOS)

  LiveHealth tilbyr generell medisinsk behandling, allergibehandling og mental helse. Deres tilbud om psykisk helse dekker både psykologiske og psykiatriske behandlinger. Besøk koster maksimalt $59, men hvis forsikringen din dekker deler av eller alt dette, kan det være mye billigere. Noen arbeidsgivere har også avtaler med LiveHealth, så det kan være verdt å sjekke om din har det.

  LiveHealth er spesielt kjent for å tilby online terapi fra lisensierte psykologer eller ha en psykiater på vakt som kan foreskrive medisiner som antidepressiva. .

  Slik LiveHealth er satt opp, vil du se hvor mye et besøk vil koste deg før du forplikter deg til det. Så hvis forsikringen eller arbeidsgiveren din vil dekke en del av kostnadene, vil du bare se beløpet du faktisk betaler.

  Kostnadene for konsultasjoner endres ikke basert på tid, så 24/7, i helger og helligdager, betaler du en fast sats. Det er også verdt å merke seg at du kan snakke med en spansktalende lege, men enhetens innstillinger må settes til spansk for å få den riktige versjonen av appen, og disse legene er kun tilgjengelige i visse timer.

  5. Healthtap (Android og iOS)

  Healthtap annonserer seg selv som den rimeligste virtuelle leverandøren av primærhelsetjenesten, og dens ut-av-lomme priser virker veldig rimelige. Heldigvis godtar de også ulike forsikringsleverandører, så din egenbetaling vil være enda mindre og kanskje til og med null!

  Healthtap legger særlig vekt på helseproblemer som er spesifikke for menn eller kvinner, så vel som seksuelle helseproblemer. Det er imidlertid en generell virtuell helseleverandør og dekker barns helse og generelle kroniske lidelser.

  En bemerkelsesverdig funksjon i Healthtap er Healthtap AI. Dette er en symptomsjekker som er opplært av ekte legers diagnostiske kunnskap og kan hjelpe deg med å begrense problemet ditt eller gi deg beskjed hvis du har noe mer alvorlig som krever profesjonell oppmerksomhet.

  6. Plushcare (Android og iOS)

  Plushcare har en brukerbase på over 300 000 brukere og er tilgjengelig over hele USA. Plushcare ansetter sine leger fra de 50 beste medisinske skolene, og selvfølgelig er de alle styresertifisert for å lovlig praktisere medisin.

  En interessant rynke i Plushcares tjeneste er deres løfte om at hvis deres nettlege ikke kan behandle deg , vil økten være gratis. Det er ganske sikkert, men behandlinger skjer i 97 % av de første besøkene etter deres egne estimater.

  Plushcare aksepterer de fleste store forsikringsleverandører og sier at de fleste forsikrede brukere har en kopi på rundt $25. Uforsikrede brukere betaler imidlertid mindre for et virtuelt besøk enn personbesøk vanligvis koster.

  En annen fin funksjon er at de har en forsikringskontroller, slik at du raskt kan finne ut om du er dekket.

  7. Amwell (Android og iOS)

  Amwell tilbyr on-demand eller planlagt primærbehandling for presserende problemer som luftveisinfeksjoner, diaré, influensa, rosa øyne og så videre. Imidlertid tilbyr de også psykiske helsetjenester som inkluderer depresjon og angstbehandling, sorg, traumer, parterapi og til og med skilsmisserådgivning. 

  Dette gjør Amwell til en attraktiv tjeneste for de som står overfor disse spesielle livsutfordringene. På den psykiatriske siden av ting,  du kan få hjelp med alvorlige tilstander som kan kreve medisiner i tillegg til terapi, som spiseforstyrrelser, PTSD og psykose.

  Amwell har også velværetjenester som inkluderer ernæringsråd for vektkontroll, allergier, hypertensjon, graviditetsdietter og hjelp med planlegging av måltider for barna dine. Mødre kan også dra nytte av Amwells ammingsrådgivning, der dine bekymringer eller problemer med amming kan få oppmerksomhet.

  I motsetning til noen andre virtuelle tilbydere, kan det være ganske store forskjeller i kostnader for de forskjellige typene tjenester. En akuttkonsultasjon koster $79, men en innledende psykiatrisk vurdering koster $269 (med $90 for oppfølging). Dette er prisene uten forsikring, og Amwell lar deg legge inn forsikringsinformasjonen din i appen deres for å se hva prisene dine vil være på forhånd. Bare vær oppmerksom på at du ikke vil ha en fast egenbetaling. 

  8. Zocdoc (Android og iOS)

  Zocdoc er litt forskjellig fra de andre virtuelle leverandørene på denne listen fordi de ikke kun er laserfokusert på virtuell omsorg. Zocdoc lar deg finne leger i ditt område, se informasjon om dem for å bestemme hvem du vil se, og deretter enten bestille et personlig besøk eller avtale en videosamtale med dem.

  En annen fin funksjon er at du kan skanne forsikringskortet ditt, og Zocdoc vil vise deg en liste over leger som jobber med forsikringen din. Så det kan virkelig hjelpe deg å finne en lege du er dekket for raskt, selv når du fysisk ønsker å besøke en.

  I tillegg kan du filtrere leger etter symptomene dine og bare se de som samsvarer med problemet du sannsynligvis vil ha. Zocdoc er ikke en virtuell omsorgsleverandør, men en mellommann som raskt matcher forsikrings- og helsebehovene dine med de rette personene.

  The Doctor Is In!

  Telehelse pleide ikke å være annet enn en drøm. , men med utbredt smarttelefoneierskap og bredbånd har det aldri vært enklere å få den medisinske behandlingen du trenger når som helst, uansett hvor du er.