Zelfs USPS heeft nu NFT's

0
78
VeVe

Postzegels van het postkantoor behoren tot de meest populaire verzamelobjecten en de USPS tilt dat idee naar een hoger niveau met zijn eigen NFT's. Het brengt hetzelfde niveau van verzamelbaarheid van de wereld van fysieke postzegels naar digitale.

GERELATEERDDit is het probleem met NFT's

De United States Postal Service en VeVe (die ook NFT's van merken als Marvel uitbrachten) werkten in november 2021 samen om NFT's te creëren, en de postdienst sprak er opnieuw over op zijn “mailin’ het” podcasten. (Wist je dat USPS een podcast had? Wij zeker niet.)

De originele batch NFT's was opgedragen aan Día de Los Muertos en er waren vier unieke NFT's te krijgen. Elk was beperkt tot een paar duizend exemplaren. Ze waren niet duur bij de lancering, elk verkocht voor $ 6. Ze waren echter snel uitverkocht en nu gaan ze voor minimaal $ 195 op de secundaire markt van VeVe, dus het was een slechte investering voor hun lanceringsprijs.

De USPS heeft sindsdien vier andere NFT's op de VeVe-marktplaats uitgebracht, die allemaal een kerstthema hebben als onderdeel van A Visit From ST. Nick collectie. De zeldzaamste hiervan kost momenteel meer dan $ 250, dus het lijkt erop dat er toch een markt is voor deze USPS NFT's.

GERELATEERD: Apple zegt: “Een Kleine verandering van plannen” is de beste podcast van 2021

LEES VOLGENDE

  • › 8 cyberbeveiligingstips om beschermd te blijven in 2022
  • › Een trage iPhone versnellen
  • › Heb je nog steeds een VPN nodig voor openbare wifi?
  • › Nee, iPhones zijn niet duurder dan Android-telefoons
  • › Stop met het afsluiten van uw Windows-pc
  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?