Krijg een heel jaar PrivadoVPN voor slechts $ 2,50 per maand ($ 30 per jaar)

0
88
PrivadoVPN

Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn als het gaat om online beveiliging. Of u nu e-mail checkt, op internet surft of belangrijke persoonlijke gegevens beheert, een VPN kan alles wat u doet verborgen houden voor ISP's en andere nieuwsgierige blikken online. Stel je nu eens voor dat je toegang hebt tot diezelfde krachtige bescherming voor slechts een fractie van de prijs. Voor een beperkte tijd kunnen onze lezers een heel jaar PrivadoVPN krijgen voor slechts $2,50 per maand ($30 per jaar).

Wat is PrivadoVPN?

PrivadoVPN is een complete VPN-service die afkomstig is uit Zwitserland, de hoofdstad van de gegevensbescherming van de wereld. Het biedt een volledig gratis laag waar gebruikers elke 30 dagen 10 GB aan service kunnen genieten zonder advertenties, geen snelheidslimieten en geen gegevensregistratie. Als bonus kun je zelfs de gratis versie gebruiken met een onbeperkt aantal apparaten voor maximale veelzijdigheid.

Meer dan 10 GB VPN-service per maand nodig? PrivadoVPN biedt ook een onbeperkt abonnement! Onze lezers kunnen 12 volledige maanden service krijgen zonder datalimieten voor slechts $ 2,50 per maand ($ 30 per jaar) door zich hier aan te melden op de officiële bestemmingspagina.

PrivadoVPN

Waarom zou u voor PrivadoVPN kiezen?

Er zijn genoeg redenen om PrivadoVPN te verkiezen boven de concurrentie. Om te beginnen is het helemaal gratis om uit te testen op al je apparaten. Meld u eenvoudig aan voor het gratis abonnement van 10 GB per maand om te zien of dit iets voor u is. Als je tevreden bent met de service, kun je later altijd upgraden naar een betaald abonnement.

Ten tweede is PrivadoVPN gebouwd op een robuust servernetwerk dat volledig intern wordt beheerd. Dat betekent dat gebruikersgegevens nooit via een netwerk van derden worden gerouteerd, en dat er ook geen externe entiteiten toegang hebben tot de infrastructuur van PrivadoVPN. Als gevolg hiervan is uw browsegeschiedenis volledig veilig en beveiligd.

PrivadoVPN

Advertentie< br>

Over het netwerk van PrivadoVPN gesproken: free-tier gebruikers hebben toegang tot servers in 12 steden in 8 landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Mexico, het Verenigd Koninkrijk en meer. Betaalde gebruikers kunnen daarentegen gebruikmaken van de honderden servers van PrivadoVPN die zich in 44 verschillende landen over de hele wereld bevinden, plus het wordt geleverd met SOCKS5-proxy voor de meest grondige bescherming.

PrivadoVPN werkt op een breed scala aan apparaten en besturingssystemen, waaronder iPhone, Android, Windows, macOS en meer, waarmee u uw browsegeschiedenis kunt beschermen, ongeacht uw apparaatvoorkeuren.

Andere opmerkelijke voordelen zijn onder meer streamingondersteuning voor populaire services zoals Netflix, Disney+, Hulu en nog veel meer. PrivadoVPN heeft een backend zonder logbestanden die voorkomt dat gebruikersgegevens ooit worden gecontroleerd of vastgelegd. Er is ook een geld-terug-garantie van 30 dagen die ervoor zorgt dat u tevreden bent met de service.

PrivadoVPN

Abonneer u vandaag nog op PrivadoVPN

Om een ​​heel jaar PrivadoVPN te krijgen voor slechts $ 2,50 per maand ($ 30 per jaar), ga je naar de officiële landingspagina en meld je je aan. Als je nog niet zeker weet of je je wilt abonneren op de volledige versie, kun je de gratis versie vandaag ook uitproberen op al je apparaten.

LEES VOLGENDE

  • ’ Stop met het afsluiten van uw Windows-pc
  • › Een trage iPhone versnellen
  • › 8 cyberbeveiligingstips om beschermd te blijven in 2022
  • › Heb je nog steeds een VPN nodig voor openbare wifi?
  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Nee, iPhones zijn niet duurder dan Android-telefoons