Horoskop i dag, 21. januar 2022: Jomfruen, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
159

Horoskop i dag, 21. januar 2021: Vekten, Tyren, Jomfruen og andre tegn – sjekk astrologisk spådom.

VÆREN (21. mars – 20. april)

Dette er garantert en stressende tid på jobben for Ariens, selv om enhver innsats vil gi store belønninger i fremtidige måneder. Selv de av dere som gjerne hviler eller er pensjonister, blir oppfordret til å oppnå noe viktig med tiden deres.

TYREN (21. april – 21. mai)< /p>

Dette er ingen tid for stikk-i-slam. Hvis du nærmer deg dine saker i ånden til hva andre mennesker – de mystiske “de” – vil eller vil ikke tillate, vil du garantert gå glipp av noen fantastiske muligheter. Hvis du har et vilt opplegg, men du er litt nervøs, spør venner om å hjelpe.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Du bør begynne å ta en mer forretningsmessig linje. Det betyr selvfølgelig å se på felles økonomiske anliggender, men det er også et spørsmål om å organisere andre saker riktig, inkludert selvfølgelig kjærlighetsforhold. Noen som har gjort deg en tjeneste, venter på takk.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Du kan stole på nære partnere mer nå enn den siste uken. Det betyr ikke at de vil være lettere å ha med å gjøre, men at du bør stole på at det er grunn i galskapen deres, og at de faktisk vet hva de snakker om!

Sjekk ut Express Premium

Klikk her for mer

LEO (24. juli – 23. august)

Du bør tillate forsinkelser eller forstyrrelser i alle personlige anliggender og svært nære samarbeidspartnere. Vær klok og gi mer tid til viktige oppgaver enn normalt, og se også at du har nok kontanter i lomma. Du bør la andre ta ledelsen når det er klart at de vet best, så vær på vakt mot de øyeblikkene du bør spille en støttende rolle.

JOMFRU (24. august ' 8211; 23. september)

Når du er så fornuftig, vil du innse at det virkelige livet i seg selv ikke er så fornuftig i det hele tatt! Det ser fortsatt ut til å være for mye på tallerkenen din, men du bør forstå at det å ta en fridag her og der sannsynligvis ikke vil utgjøre noen stor forskjell i det lange løp.

LIBRA (24. sept. – 23. oktober)

Det er vanskelig å fastslå hva folk hjemme virkelig føler. Alt vi kan si med sikkerhet er at det vil være øyeblikk når følelsene er høye og at noen mennesker sannsynligvis vil si det motsatte av hva de mener! Du kommer til å holde mellomgrunnen, hovedsakelig fordi du har visse mål å oppnå og du ikke vil at andre skal stå i veien.

SKORPIO ( 24. okt. – 22. november)

Jobbsøkere, intervjuobjekter og alle med viktige forslag å foreslå, bør gå videre med selvtillit, full av tro på dine egne ideer. Dere bør alle være forberedt på å imponere andre mennesker samtidig med deres sjarm, følsomhet og personlige karisma – en stor ordre!

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

Dine medfødte kapitalistiske ferdigheter bør bringes frem i dag, og de av dere som er i humør til å gjøre et hardt kupp kan gjøre det veldig bra, takk. Du er sannsynligvis i et seriøst humør og innser at i hjertet av alt du gjør, bør du ha en virkelig følelse av hensikt.


STEINBOKK (23. desember ' 8211; 20. januar)
Månen bruker mesteparten av dagen på å gjøre kraftige justeringer med skiltet ditt, så du har sannsynligvis en ganske god sjanse til å komme deg frem. Problemet er selvfølgelig hva du egentlig vil ha? Hvis du ikke kan bestemme deg, så gjør det det!

VANNMANN (21. januar – 19. februar)
Du er åpen til utnyttelse, men da kan du faktisk tjene på å gjøre det du får beskjed om. Poenget er at du vil bli møtt med nye opplevelser som du ikke velger, og i prosessen vil du få visdom og modenhet. Det må være velkomne nyheter!

FISKENE (20. februar – 20. mars)
Månen setter kurs forbi et sosialt område av kartet ditt, så ikke gjem deg bort i kokongen. Det kan kreve mot, men du bør stille deg frem som personen som kan organisere andre, og piske de motvillige i kø. Hvis du ikke blir lyttet til først, si det igjen – høyere og tydeligere!

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.