Het volgende product van Tesla kan op je hoofd gaan

0
156
Shutterstock/betto rodrigues

Deze week vernamen we dat Tesla onlangs een aanvraag heeft ingediend voor een uitbreiding van zijn handelsmerk in het audiosegment. Het bedrijf heeft een handelsmerk toegevoegd om audioapparatuur zoals luidsprekers of koptelefoons onder zijn merknaam te verkopen, wat suggereert dat uw volgende Tesla-aankoop op uw hoofd kan gaan.

Volgens Electrek heeft Tesla enkele weken geleden het handelsmerk aangevraagd, maar fans pas onlangs ontdekt. Het bedrijf keek naar de deponering van het handelsmerk en vroeg “Tesla” en de “T” logo-handelsmerken in een nieuwe categorie voor audioapparatuur.

Waarom zou Tesla dit doen? Welnu, Tesla en Elon Musk zouden zich kunnen voorbereiden om hun eigen koptelefoon uit te brengen, een beweging die we hebben gezien van andere automerken, waaronder Mercedes-koptelefoons en Lexus, om er maar een paar te noemen. Bovendien zou dit niets meer kunnen zijn dan Tesla die handelsmerken uitbreidt terwijl het luidsprekers ontwikkelt voor in voertuigen. Dit is wat de handelsmerkregistratie omvat:

“TESLA™-handelsmerkregistratie is bedoeld om de categorieën van microfoons; koptelefoon; oortelefoons; digitale audiospelers; apparaten voor het verzenden van geluid; luidsprekers; subwoofers; oorkussens voor koptelefoons; audio-interfaces; audio-equalizerapparatuur; hoorns voor luidsprekers; megafoons.”

Zoals je kunt zien, omvat die archivering een breed scala aan potentiële producten. Het is belangrijk om te onthouden dat bedrijven voortdurend handelsmerken aanvragen, vaak voor producten die ze nooit van plan zijn te maken of, om welke reden dan ook, uiteindelijk niet worden ontwikkeld.

Het is Het is vermeldenswaard dat Tesla-voertuigen al worden geleverd met uitstekende geluidssystemen, en ze worden met elke release beter. Daarnaast heeft het bedrijf voormalige Bang & Olufsen-medewerkers, een gerespecteerde naam in high-end audio, en deze stap zou Tesla kunnen zijn die nog hoger mikt als het gaat om in-car audio en entertainment.

Als Tesla hebben we echt geen idee wat verwachten. Het bedrijf kan eenvoudig voertuigen upgraden met luidsprekers van het merk Tesla of de dure AirPods Max van Apple overnemen met zijn eigen set mooie Tesla-hoofdtelefoons met ruisonderdrukking. We zullen moeten afwachten.

via Electrek