De beste sporttassen om mee te nemen naar de sportschool

0
117
MIER/Adidas/Kuston

Een goede sporttas kan een enorm verschil maken voor je trainingsroutine. Natuurlijk kun je naar de sportschool gaan met alleen je sleutels en telefoon, maar de kans dat je iets belangrijks vergeet is behoorlijk groot. Tegenwoordig is het veel gemakkelijker om de perfecte tas te vinden om alles mee te nemen wat je nodig hebt. Hier zijn onze favoriete sporttassen voor elke sport- of trainingsroutine.

Afhankelijk van het type training dat je doet, kun je misschien niet alles wat je nodig hebt in je zakken meenemen. Dat is waar een betrouwbare sporttas om de hoek komt kijken! Of u nu de voorkeur geeft aan een groot of klein, u vindt er zeker een in onze lijst die aan uw behoeften voldoet.

Inhoudsopgave< p>

Beste voor minimalisten: Adidas Diablo kleine plunjezak
Beste voor zwemmers: Kuston-sporttas
Meest betrouwbaar: Under Armour onmiskenbare sporttas
Meest stijlvol: Fila Sprinter-sporttas
Beste voor buitenshuis: Cico Rider-sporttas
Beste budget: Vorspack-tas
Beste voor yoga: Gaiam Studio tot Street yogamat-tas
Beste voor basketbal: MIER-rugzak
Beste voor Essentials: Vorspack-rugzak met trekkoord

Het beste voor minimalisten: Adidas Diablo kleine plunjezak

Adidas

Veel mensen hoeven maar een paar dingen mee te nemen naar de sportschool, zoals een waterfles, koptelefoon, portemonnee, sleutels en misschien een kleine handdoek of een extra T-shirt. Als dat het geval is, wil je niet met een grote tas sjouwen of door verschillende vakken graven om je telefoon te vinden.

GERELATEERDDe beste Hydro Flask-waterflessen voor uw dranken

Als je een minimalist bent die niet veel nodig heeft tijdens het sporten, dan is de Adidas Diablo Small Duffel Bag iets voor jou. Het meet 18,5 bij 10 bij 11 inch, waardoor het groot genoeg is om de essentie te bevatten, maar niet groot of omvangrijk. Het is ook verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, dus je vindt gegarandeerd een patroon dat bij je persoonlijkheid past.

Elke tas heeft twee kleine handvatten om hem naast je te dragen en een verstelbare schouderband om hem over je rug te gooien. Deze tas wordt ook geleverd met een levenslange garantie en gaat zo lang mee als nodig is.

Adidas Diablo kleine plunjezak

Neem alleen de essentiële dingen mee in deze kleine, maar stevige tas.

Amazon

$ 25.00

Best voor zwemmers: Kuston Sporttas

Kuston

Terwijl sommige mensen alleen de basis nodig hebben als ze aan het trainen zijn, hebben anderen een routine die meer uitrusting en items omvat. Als je bijvoorbeeld rechtstreeks van je werk naar de sportschool gaat, heb je een tas met meerdere vakken nodig om je mooie kleren te beschermen tegen je bezwete kleren.

Als je een zwemmer bent, heb je een manier om te voorkomen dat je zwembroek of onderbroek de rest van je kleding en bezittingen doorweekt als je klaar bent.

Als je op zoek bent naar een stevigere sporttas, dan is deze Kuston Sports Gym Bag een goede optie. Hij is bijna 20 inch lang en meer dan 10 inch breed en biedt voldoende ruimte om ten minste twee outfits te dragen.

Het heeft ook veel vakken om al je spullen georganiseerd te houden, inclusief een zijvak voor schoenen en een binnenzak met ritssluiting voor waardevolle spullen. Het heeft zelfs een waterdichte zak om je natte kleding of handdoeken weg te houden van de rest van je uitrusting.

Het beste voor zwemmers

Kuston Sports-sporttas

Afzonderlijke vakken om je spullen veilig, droog en georganiseerd te houden.

Amazon

$ 26.99
$ 29.99 U bespaart 10%

Meest betrouwbaar: Under Armour onmiskenbare sporttas

Under Armour

Er zijn maar weinig fitnessmerken zo bekend als Under Armour. Vooral de trainingskleding en trainingsschoenen zijn populair, maar het merk maakt ook een degelijke sporttas. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en is een solide optie voor elke atleet.

Het materiaal is sterk en slijtvast, waardoor deze tas waarschijnlijk de rest van je leven meegaat. Het materiaal is gemaakt met UA Storm-technologie en is bestand tegen het in een kluisje schuiven of opzij gooien op het basketbalveld.

Het heeft twee zakken met ritssluiting aan de voorkant en interne steekzakken, en een grote geventileerde zak voor vuile kleding of schoenen. Met andere woorden, deze tas heeft het allemaal.

Meest betrouwbare

Under Armour onmiskenbare Duffel 4.0-sporttas voor volwassenen

Topkwaliteit van een van de grootste namen in fitness.

Amazon

$ 45.00

Meest stijlvolle: Fila Sprinter sporttas

Fila

Als je op wilt vallen in de sportschool, is een simpele zwarte tas niet genoeg. Kies in plaats daarvan voor Fila's Sprinter Sport Duffel, die verkrijgbaar is in vier levendige kleuren. Kleur is echter niet alles wat deze tas te bieden heeft.

Met afmetingen van 20 x 10 x 10 inch is het een geweldig formaat voor iedereen die een paar items mee moet nemen naar de sportschool. Het materiaal is stevig en de tas heeft vier plastic steunen aan de onderkant om hem stabiel op de grond te houden.

De geventileerde zijvakken helpen voorkomen dat die gevreesde sporttas stinkt. Al met al is het een geweldige tas die er ook nog eens heel goed uitziet.

Stijlvol

Fila Sprinter Sport plunjezak

Wanneer je iets nodig hebt dat zowel stijlvol als functioneel is.

Amazon

$ 29.49
$ 40.00 Bespaar 26%

Best voor buitenshuis : Cico Rider sporttas

Cico Rider

< p>Heeft u een sporttas nodig die uw spullen beschermt als u buiten sport? De Cico Rider Duffel is gemaakt van PU-leer en 900D polyester, waardoor hij scheur- en waterbestendig is. Het is de ideale tas om je spullen te beschermen tegen de elementen.

GERELATEERDComfort reizen met een van deze rugzakken voor dames

Naast duurzaamheid is hij ook functioneel. Het heeft een schouderriem en handvatten, zoals de meeste sporttassen, maar het heeft ook riemen aan de achterkant waarmee je het als een rugzak kunt dragen, als je dat liever hebt.

Er zijn meerdere binnen- en buitenzakken om je spullen georganiseerd te houden, waaronder een die waterdicht is, evenals een apart schoenenvak. Met honderden vijfsterrenrecensies op Amazon zul je niet teleurgesteld zijn in deze aankoop.

Het beste voor buitenshuis

Cico Rider Gym plunjezak

Waterbestendig en robuust.

Amazon

$ 39.99
$ 43.99 Bespaar 9%

Best Budget: Vorspack-tas

Vorspack

Deze eenvoudige Vorspack-duffel is geweldig voor minimalisten die het rustig en betaalbaar willen houden. De cilindervorm is niet omvangrijk en de tas heeft een enkel vak aan de buitenkant. Het komt in 23 verschillende kleuren, maar elk is een effen print zonder gekke ontwerpen.

Er is ook voldoende ruimte voor zelfs de meest betrokken sporten en het duurzame nylon houdt alles veilig. Hoewel het materiaal sterk is, is de tas zelf verrassend licht van gewicht. Je kunt het geheel opvouwen en in een kleinere tas doen om het gemakkelijk op te bergen, of in je bagage verpakken als extra tas voor souvenirs op reis.

Beste budget

Vorspack-plunjezak

Deze eenvoudige opvouwbare tas is handig en budgetvriendelijk.

Amazon

$ 17.99

Beste voor yoga: Gaiam Studio tot Street Yoga Mat-tas

Gaiam

Yoga heeft veel voordelen en is redelijk gemakkelijk te leren omdat het geen veel apparatuur—alles wat je nodig hebt is een mat.

GERELATEERD 4 gemakkelijke yogahoudingen Je hoeft geen expert te zijn om te presteren

Hoewel veel yogalessen gratis matten bieden, geven veel yogi's er de voorkeur aan om hun eigen matjes mee te nemen. Dit kan echter enorm vervelend zijn.

Yogamatten zijn groot, zelfs als ze opgerold zijn, dus ze kunnen onhandig zijn om mee te nemen. Als dat voor jou het geval is, pak dan deze Gaiam Studio to Street Yoga Mat-tas. Het heeft twee riemen aan de buitenkant die ontworpen zijn om je mat te dragen, zodat je handsfree naar de les kunt gaan.

Dit artikel kan ook dienst doen als sporttas. Het is ruim met meerdere binnen- en buitenvakken om je te helpen georganiseerd te blijven.

Het beste voor yoga

Gaiam Studio to Street yogamattas

Neem je mat gemakkelijk mee naar de les in deze functionele tas.

Amazon

$ 29.99

Best voor Basketbal: MIER Backpack

< figure style="width: 1920px" class="wp-caption alignnone"> MIER

De MIER-rugzak is om een ​​aantal redenen uniek. Ten eerste functioneert het als een rugzak, wat handig is voor iedereen die geen zware tas over zijn schouder wil sjouwen als ze naar de sportschool gaan.

GERELATEERDDe basketbalrebounders voor privétrainingssessies

Dit is ook niet zomaar een rugzak: het is heeft een duurzame buitenschaal en een inhoud van 40 liter voor alles wat je nodig hebt. Het is ook specifiek ontworpen om een ​​basket-, volleybal- of voetbalbal naar de sportschool of buitenbaan te dragen.

Hoewel al deze laatste meestal vervelend kunnen zijn om te vervoeren, maakt het grote buitenvak in deze tas het gemakkelijk om er een mee te nemen naar de praktijk. Als je geen bal hoeft te dragen, kun je de zak gebruiken om je vuile kleren of schoenen uit de buurt van de rest van je spullen te houden.

Het beste voor basketbal

MIER basketbalrugzak sporttas

Deze rugzak is gemaakt om een ​​basket-, volleybal- of voetbalbal te dragen.

Amazon

$ 55.99

Het beste voor Essentials: Vorspack Koord Backpack

Vorspack

Soms heb je alleen een simpele tas nodig om je sleutels, portemonnee en telefoon in te vervoeren. Dan is deze Vorspack Drawstring Backpack de perfecte sporttas voor jou. Het compacte ontwerp is ideaal voor iedereen die alleen de essentiële dingen nodig heeft en niet gebukt wil gaan onder een grote plunjezak.

Het heeft een hoofdvak en een buitenvak met ritssluiting. Het materiaal is waterafstotend en verrassend duurzaam, als je bedenkt hoe licht het is. Het is een eenvoudige maar praktische tas die voor vrijwel iedereen nuttig kan zijn.

Best for Essentials

Vorspack-rugzak met trekkoord

Klein, eenvoudig en perfect als je maar een paar items hoeft mee te nemen.

Amazon

$ 10.99

Als je naar de sportschool op de reguliere, je waarschijnlijk een goede manier om je spullen en hoofdzaak te dragen. Of je nu een sportschoolrat, een fervent basketballer of een vrome yogi bent, in deze lijst vind je zeker de perfecte sporttas voor jou.