Crosbys felpass gick i mål – fullbordade hattricket

0
75

Sidney Crosby slog till med sitt första hattrick på över tre år i nattens seger mot Columbus Blue Jackets, skriver NHL på sin hemsida. Det tredje målet kom i tom bur – och var nog mest tur. Crosby sökte lagkamraten Bryan Rust med en lång svepande passning. Passningen blev sned, men pucken studsade i stället i sargen bredvid Rust och letade sig hela vägen in i mål. – Jag väntade mig att han skulle åka rakt så när han vek av missade jag honom. Då var jag mest upprörd över att det skulle bli icing, så att pucken gick in var en hyfsad bonus, säger Crosby enligt Sportbladet. Pittsburgh vann matchen med 5–2. Columbus – Pittsburgh 2–5 Carolina – New York Rangers 6–3 Detroit – Dallas 4–5 New York Islanders – Arizona 4–0 Chicago – Minnesota 1–5 Vancouver – Florida 1–2 Anaheim – Tampa Bay 5–1 Seattle – St Louis 0–5