Apple sluit de maas in de onderwijskorting in de VS

0
78

Apple biedt al lang een korting aan voor studenten en mensen die in het onderwijs werken, maar het bedrijf heeft verschrikkelijk werk geleverd door ervoor te zorgen dat je betrokken was bij het onderwijs om het te krijgen. Die dagen zijn voorbij, aangezien Apple nu Unidays gebruikt voor verificatie in de VS.

GERELATEERDApple's Education Discount op een Mac of iPad krijgen

Unidays is een externe verificatieservice die zal verifiëren dat je daadwerkelijk betrokken bent bij het onderwijs, of het nu als student of als docent is. Als je gewoon een gewone koper bent die vrijwillig op de onderwijskorting heeft geklikt om wat geld te besparen op Apple-hardware, zul je die deals niet meer kunnen krijgen, zoals opgemerkt door Reddit-gebruikers.

< p>Naast het verifiëren van je opleidingsstatus, beperkt Apple ook de hoeveelheid hardware die één persoon per jaar kan kopen. U kunt nu korting krijgen op één desktopcomputer, één Mac mini, één laptop, twee iPads en twee accessoires per jaar. Voor de meeste mensen is dat veel meer dan ze in een jaar (of misschien zelfs tien jaar) zullen kopen, maar als je een klaslokaal probeert uit te rusten met Apple-producten, is dat niet genoeg.

Het zou interessant zijn om precies te weten hoeveel geld Apple heeft verloren aan mensen die de onderwijskorting gebruikten zonder daadwerkelijk in aanmerking te komen. Het is logisch dat het bedrijf hard optreedt tegen mensen die het gebruiken terwijl het niet de bedoeling is, aangezien het bedrijf wat extra geld wil verdienen aan de kopers die de volle prijs betalen.

Apple had al een verificatieproces in het VK en enkele andere landen, dus dit verandert alleen het koopproces voor Apple-fans in de Verenigde Staten.

GERELATEERD: Is AppleCare+ het waard ?

LEES VOLGENDE

  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Stop met het afsluiten van uw Windows-pc
  • › Een trage iPhone versnellen
  • › Heb je nog steeds een VPN nodig voor openbare wifi?
  • › 8 cyberbeveiligingstips om beschermd te blijven in 2022
  • › Nee, iPhones zijn niet duurder dan Android-telefoons