17 beste krigsfilmer du kan se gratis akkurat nå

0
112

Det er noe unikt med krigsfilmer. De involverer så mange elementer som folk elsker i en film. Ting som overlevelse, kameratskap, action og så mye mer.

Krigsfilmer inneholder vanligvis mye vold og andre ting som barn ikke bør se, så hvis du er ute etter å overvinne noen av Følg gratis krigsfilmer, sørg for at barna ligger godt i sengen. Sprett deretter litt popcorn, og gjør deg klar til å bli underholdt av eksplosjoner, intriger og action.

Innholdsfortegnelse

  < p>Merk: Noen av de “gratis” krigsfilmene i listen nedenfor krever enten et Amazon Prime- eller Netflix-abonnement for å se. Andre er virkelig tilgjengelige gratis på tjenester som Tubi eller Peacock. De er ikke alle de nyeste utgivelsene, men fortsatt underholdende.

  1. The Outpost (2020)

  • Regi: Rod Lurie
  • Hovedskuespillere: Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom
  • Varighet: 2t 3m
  • Vurdering: R
  • IMDB-vurdering< /strong>: 6.8/10

  Denne filmen skildrer den sanne historien om slaget i 2009 av Kamdesh i Afghanistan. Filmen kulminerer da over 300 Taliban angrep leiret i et overraskende angrep. Bare 54 amerikanske tropper måtte forsvare seg mot og overleve angrepet.

  Where to Watch: Netflix

  2. Ghost of War (2020)

  • Regissør: Eric Bress
  • Hovedskuespillere: Brenton Thwaites, Kyle Gallner, Alan Ritchson
  • Varighet: 1 time 34m
  • Vurdering >: R
  • IMDB-vurdering: 5.6/10

  Hvis du elsker skrekk like mye som du elsker krigsfilmer, vil du nyte Ghost of War. Fem amerikanske soldater blir beordret til å okkupere et fransk slott under andre verdenskrig. Det som burde vært et ganske enkelt oppdrag, blir til et mareritt når soldatene innser at noe overnaturlig allerede bor i herskapshuset hos dem.

  Hvor skal du se: Netflix p>

  3. Mine (2016)

  • Regi: Fabio Guaglione, Fabio Resinaro
  • Hovedskuespillere: Armie Hammer, Annabelle Wallis , Tom Cullen
  • Varighet: 1t 46m
  • Vurdering: Ikke vurdert
  • IMDB-vurdering: 5.9/10

  Marinesnikskytter, sersjant Mike Stevens, må finne og ta ut lederen av en terrorcelle i Nord-Afrika. Ett feil trekk lander ham med venstre fot på en aktiv mine midt i ørkenen. Stevens må bruke sin marinetrening og vett for å overleve i 52 timer til neste konvoi ankommer. Varmen, tørsten og sulten er imidlertid ikke de vanskeligste utfordringene han står overfor. Tankene hans er.

  Hvor du kan se: Fubo, Tubi, Redbox, Crackle, Vudu    

  4. The Siege of Jadotville (2016)

  • Regi: Richie Smyth
  • Hovedskuespillere: Jamie Dornan, Jason O ' Mara, Danny Sapani
  • Varighet: 1t 48m
  • Vurdering: TV-MA
  • < strong>IMDB-vurdering: 7.2/10

  Denne filmen forteller den sanne historien om en gruppe irske fredsbevarere i Kongo som får i oppdrag å beskytte innbyggerne i Jadotville starten på en lokal borgerkrig. De irske soldatene blir fanget midt i ildkampen med katangesere og leiesoldater, og må stå på sitt og overleve med lite forsyninger og begrensede våpen.

  Hvor du kan se: Netflix 

  5. Journey's End (2018)

  • Regissør: Saul Dibb
  • Hovedskuespillere: Paul Bettany, Sam Claflin, Stephen Graham
  • Varighet: 1t 47m
  • Vurdering: R
  • IMDB-vurdering: 6.7/10

  < figure class="aligncenter size-full">

  Journey's End forteller historien om et kompani britiske soldater langs vestfronten i april 1918. Kompaniet, ledet av veteranen kaptein Stanhope, nå alkoholiker og krigstrøtt, må forberede seg på et kommende angrep mot tyske styrker. 2. løytnant Raligh slutter seg til linjen frisk etter trening, bare for å finne ut at Stanhope han kjente på skolen ikke lenger er den samme mannen. 

  Where to Watch: Amazon Prime, Vudu, Tubi, Kanopy    

  6. The Monuments Men (2014)

  • Regissør: George Clooney
  • Hovedskuespillere: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray
  • Varighet: 1t 58m
  • Vurdering: PG-13
  • IMDB-vurdering: 6.1/10

  Denne filmen forteller den bemerkelsesverdige sanne historien om en tropp fra andre verdenskrig skapt av FDR for å redde kunst fra nazistiske styrker. Det som er mest overraskende med denne historien er at denne pelotonen var sammensatt av museumskuratorer og kunsthistorikere. Disse vanlige innbyggerne aksepterte oppdraget sitt om å lokalisere og fange fjell med dyrebare gjenstander som verden ellers ville miste for alltid hvis nazistene lykkes i å ødelegge alt.

  Hvor å se: Tubi < /p>

  7. T-34 (2020)

  • Regissør: Aleksey Sidorov
  • Hovedskuespillere: Alexander Petrov, Irina Starshenbaum, Viktor Dobronravov
  • Varighet: 2t 19m
  • Vurdering: TV-14
  • IMDB Vurdering: 6.7/10

  T-34 kan meget vel være en av de beste tankfilmene gjennom tidene. Løytnant Ivushkin, holdt i fangenskap av tyske styrker, setter sammen et mannskap med medfanger og planlegger en vågal flukt ved hjelp av en gammel T-34-stridsvogn. Tyskerne planlegger å bruke mannskapet og den ubevæpnede T-34-stridsvognen som måløvelse under treningsøvelser. Lite vet de om at Ivushkin har klart å bevæpne tanken og planlegger å stoppe med å bruke den.

  Hvor kan du se: Amazon Prime, Vudu, Pluto TV  

  < h2>8. The Yellow Birds (2018)

  • Regissør: Alexandre Moors
  • Hovedskuespillere: Alden Ehrenreich, Tye Sheridan, Mikey Collins
  • Varighet: 1t 34m
  • Vurdering: R
  • IMDB-vurdering< /strong>: 5.7/10

  Yellow Birds forteller historien om John Bartle og hans forsøk på å holde seg i live under hans tid i Irak-krigen. Filmen er ikke bare krig og action. Etter krigen følger den ham også mens han prøver å takle det psykologiske etterspillet når han kommer hjem til Virginia.

  Where to Watch: Tubi

  9. Company of Heroes (2013)

  • Regissør: Don Michael Paul
  • Hovedskuespillere: Tom Sizemore, Alastair Mackenzie, Chad Michael Collins
  • Varighet: 1t 40m
  • Vurdering: R
  • < li>IMDB-vurdering: 5.1/10

  Tapt bak fiendens linjer under andre verdenskrig i Battle of the Bulge, oppdager et selskap med amerikanske soldater at Hitler utvikler en superbombe. Historien forteller hvordan de forsøker å rase dypere inn i Nazi-Tyskland for å gjenopprette den avhoppede tyske vitenskapsmannen med ansvar for å utvikle bomben og bringe ham tilbake i allierte hender. 

  Hvor kan du se >: Tubi

  10. Air Strike (2018)

  • Regissør: Xiao Feng
  • Hovedskuespillere: Ye Liu, Bruce Willis, Song Seung-heon
  • Varighet: 1t 36m
  • Vurdering: R
  • IMDB-vurdering : 3.2/10

  Med Bruce Willis som en amerikansk oberst med ansvar for å trene kinesiske soldater for å forsvare Chongquing-angrep fra det japanske luftvåpenet. Historien finner sted i 1940 og presenterer lite kjent historie for publikum. Selv om denne filmen er lavt rangert av IMDB og andre kritikere, vil krigsfilmfans sette pris på ildkampene og handlingen gjennom denne filmen.

  Hvor du kan se: Netflix

  11. Defiance (2008)

  • Regi: Edward Zwick
  • Hovedskuespillere: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell
  • < strong>Varighet: 2t 17m
  • Vurdering: R
  • IMDB-vurdering: 7,2/10

  Under andre verdenskrig gjemte Bielski-brødrene og andre flyktende polske jøder seg og overlevde i de dype skogene i det tysk-okkuperte Øst-Europa. Denne filmen beskriver hvordan de ikke bare overlevde, men også samlet våpen og forsvarte seg mot trusler fra både de tyske styrkene og også sovjeterne som hadde liten sympati eller bekymring for rømningene.

  Hvor kan du se< /strong>: Netflix

  12. Tears of the Sun (2003)

  • Regi: Antoine Fuqua
  • Hovedskuespillere: Bruce Willis, Cole Hauser , Monica Bellucci
  • Varighet: 2t 1m
  • Vurdering: R
  • IMDB-vurdering: 6.6/10
  img src=”/wp-content/uploads/9ff2fe174c081ff8233a3d155fe6ffa8.jpg” />

  Tears of the Sun forteller historien om en eliteskvadron fra Navy SEAL ledet av løytnant A.K. Vann. Oppdraget deres har ingenting å gjøre med den nigerianske konflikten som pågår rundt dem – de skal bare hente Dr. Lena Kendricks fra Leger uten grenser. Men gruppen må trosse ordrene deres om å beskytte en gruppe flyktninger legen tar seg av. Så Navy SEALs tar landsbyboerne gjennom jungelen mens de fortsetter å bli angrepet av opprørsstyrker.

  Where to Watch: Netflix

  13. Danger Close (2018)

  • Regi: Kriv Stenders
  • Hovedskuespillere: Travis Fimmel, Toby Blome, Alexander England
  • Varighet: 1t 58m
  • Vurdering: R
  • IMDB-vurdering sterk>: 6.8/10

  Danger Close er en av de mest neglebitende haler basert rundt Vietnamkrigen. Den forteller om de faktiske erfaringene til australske og newzealandske soldater som forsøkte å forsvare et område i Long Tan den 18. august 1966. Ettersom forsyningene er tomme og en nordvietnamesisk styrke på 2500 omringer dem, må disse soldatene opprettholde sin vilje til å overleve mot overveldende odds. Slaget ved Long Tan regnes som en av krigens mest voldelige engasjementer, med en slutt som vil la deg lamslå.

  Hvor du kan se: Hulu, Amazon Prime

  p>

  14. Hyena Road (2016)

  • Regi: Paul Gross
  • Hovedskuespillere: Rossif Sutherland, Allan Hawco, David Richmond-Peck
  • Varighet: 2t
  • Vurdering: R
  • IMDB-vurdering< /strong>: 6.5/10

  Denne kanadiske filmen fra 2015 dekker den sanne historien om en kanadisk arbeidsgruppe som forsøkte for å forsvare byggingen av Hyena-veien som bygges av kanadiske kampingeniører. Filmen beskriver hvordan Taliban-styrker forsøkte å jakte på de kanadiske soldatene, hvordan lokalbefolkningen krysset troppene og de voldelige møtene som skjedde underveis. 

  Hvor å se: Tubi, Vudu, Amazon Prime, Pluto TV   

  15. To End All Wars (2001)

  • Regi: David L. Cunningham
  • Hovedskuespillere: Robert Carlyle, Kiefer Sutherland, Ciarán McMenamin
  • Varighet: 1t 57m
  • Vurdering: R
  • IMDB-vurdering: 7.0/10

  Under andre verdenskrig brukte japanerne allierte krigsfanger til å bygge en jernbane gjennom den burmesiske jungelen. Denne filmen beskriver den psykologiske torturen krigsfangene gjennomgikk og hvordan de klarte å holde seg i live mens de beholdt sin menneskelighet og håp. Denne dramatiske filmen vil tvinge deg til å tenke på kompliserte spørsmål rundt moral, stolthet og hevn.

  Hvor du kan se: Tubi, Peacock TV, Amazon Prime  

  16. The Trench (1999)

  • Regissør: William Boyd
  • Hovedrolleinnehavere: Paul Nicholls, Daniel Craig, Julian Rhind-Tutt
  • Varighet: 1t 38m
  • Vurdering : Ikke vurdert
  • IMDB-vurdering: 6.0/10

  En av de største skyttergravskrigsfilmene fra første verdenskrig, denne filmen beskriver dagene i britiske skyttergraver under oppbyggingen til slaget ved Somme i 1916.  p>

  Hvor kan du se: Pluto TV, Tubi, Amazon Prime  

  17. Battle for Sevastopol (2015)

  • Regissør: Sergey Mokritskiy
  • Hovedskuespillere: Yuliya Peresild, Evgeniy Tsyganov, Oleg Vasilkov
  • Varighet: 1t 50m
  • Vurdering: Ikke vurdert
  • IMDB-vurdering : 7.1/10
  < p>Denne filmen beskriver den fantastiske sanne historien om studenten Lyudmila Pavlichenko som vervet seg til den russiske hæren i 1941. Hun beviser seg selv som en dyktig snikskytter, som den tyske overkommandoen snart anerkjenner som en trussel som må elimineres. Hun overlever krigen, men ikke uten alvorlige skader først. Hun reiser til USA og møter Eleanor Roosevelt før hun snakker til den amerikanske offentligheten for å få godkjenning for en ny front. 

  Hvor å se: Tubi, Amazon Prime < /p>

  Se krigsfilmer gratis

  Det er ikke alltid lett å finne gode krigsfilmer gratis, men forhåpentligvis vil listen ovenfor gi krigsfilminteresserte mye underholdning. Gjennom disse plottene vil du finne drama, skrekk, action og til og med kjærlighetshistorier. Du kan også vurdere å søke gjennom gamle filmer med offentlig eiendom for flere fantastiske funn.

  Vet du om noen andre flotte gratis krigsfilmer du kan se på nettet? Del dine favoritter i kommentarfeltet nedenfor.