17 bästa krigsfilmer du kan se gratis just nu

0
93

Det är något unikt med krigsfilmer. De involverar så många element som folk älskar i en film. Saker som överlevnad, sällskap, action och så mycket mer.

Krigsfilmer innehåller vanligtvis mycket våld och andra saker som barn inte borde titta på, så om du funderar på att bli sugen på någon av efter gratis krigsfilmer, se till att barnen ligger ordentligt i sängen. Poppa sedan lite popcorn och gör dig redo att bli underhållen av explosioner, intriger och action.

Innehållsförteckning

  < p>Obs: Vissa av de “gratis” krigsfilmerna i listan nedan kräver antingen ett Amazon Prime- eller Netflix-abonnemang för att se. Andra är verkligen tillgängliga gratis på tjänster som Tubi eller Peacock. De är inte alla de senaste utgåvorna, men ändå underhållande.

  1. The Outpost (2020)

  • Regissör: Rod Lurie
  • Huvudskådespelare: Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom
  • Längd: 2h 3m
  • Betyg: R
  • IMDB Rating< /strong>: 6.8/10

  Denna film skildrar den sanna historien om 2009 års strid av Kamdesh i Afghanistan. Filmen kulminerar när över 300 talibaner attackerade lägret i ett överraskande angrepp. Endast 54 amerikanska trupper behövde försvara sig mot och överleva attacken.

  Var du kan se: Netflix

  2. Ghost of War (2020)

  • Regissör: Eric Bress
  • Huvudskådespelare: Brenton Thwaites, Kyle Gallner, Alan Ritchson
  • Längd: 1h 34m
  • Betyg >: R
  • IMDB-betyg: 5.6/10

  Om du älskar skräck lika mycket som du älskar krigsfilmer, kommer du att njuta av Ghost of War. Fem amerikanska soldater beordras att ockupera ett franskt slott under andra världskriget. Det som borde ha varit ett ganska okomplicerat uppdrag förvandlas till en mardröm när soldaterna inser att något övernaturligt redan finns i herrgården hos dem.

  Where to Watch: Netflix p>

  3. Mine (2016)

  • Regissör: Fabio Guaglione, Fabio Resinaro
  • Huvudroller: Armie Hammer, Annabelle Wallis , Tom Cullen
  • Längd: 1h 46m
  • Betyg: Ej betygsatt
  • IMDB-betyg: 5,9/10

  Marinkrypskytten sergeant Mike Stevens måste lokalisera och ta ut ledaren för en terroristcell i Nordafrika. Ett fel drag landar honom med vänster fot på en aktiv min mitt i öknen. Stevens måste använda sin marin träning och förstånd för att överleva i 52 timmar tills nästa konvoj anländer. Men värmen, törsten och hungern är inte de svåraste utmaningarna han står inför. Hans sinne är.

  Var att titta på: Fubo, Tubi, Redbox, Crackle, Vudu    

  4. The Siege of Jadotville (2016)

  • Regissör: Richie Smyth
  • Huvudroller: Jamie Dornan, Jason O ' Mara, Danny Sapani
  • Längd: 1h 48m
  • Betyg: TV-MA
  • < strong>IMDB-betyg: 7.2/10

  Denna film berättar den sanna historien om en grupp irländska fredsbevarare i Kongo som har i uppdrag att skydda invånarna i Jadotville början på ett lokalt inbördeskrig. De irländska soldaterna är fångade mitt i eldstriden med katangeser och legosoldater, och de måste stå på sin plats och överleva med lite förnödenheter och begränsade vapen.

  Var du kan se: Netflix 

  5. Journey’s End (2018)

  • Regissör: Saul Dibb
  • Huvudskådespelare: Paul Bettany, Sam Claflin, Stephen Graham
  • Längd >: 1h 47m
  • Betyg: R
  • IMDB-betyg: 6,7/10

  < figure class="aligncenter size-full">

  Journey's End berättar historien om ett kompani brittiska soldater längs västfronten i april 1918. Kompaniet, ledd av veteranen kapten Stanhope, nu alkoholist och krigstrött, måste förbereda sig för ett kommande anfall mot tyska styrkor. 2:e löjtnant Raligh ansluter sig till linjen nyligen efter träningen, bara för att få veta att Stanhope han kände i skolan inte längre är samma man. 

  Var man kan titta: Amazon Prime, Vudu, Tubi, Kanopy    

  6. The Monuments Men (2014)

  • Regissör: George Clooney
  • Lead Actors: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray
  • Längd: 1h 58m
  • Betyg: PG-13
  • IMDB-betyg: 6.1/10

  Den här filmen berättar den anmärkningsvärda sanna historien om en pluton från andra världskriget skapad av FDR för att rädda konst från nazistiska styrkor. Det som är mest överraskande med den här historien är att denna pluton bestod av museikuratorer och konsthistoriker. Dessa vanliga medborgare accepterade sitt uppdrag att lokalisera och fånga berg av värdefulla artefakter som världen annars skulle förlora för alltid om nazisterna lyckades förstöra allt.

  Var man kan titta: Tubi < /p>

  7. T-34 (2020)

  • Regissör: Aleksey Sidorov
  • Huvudskådespelare: Alexander Petrov, Irina Starshenbaum, Viktor Dobronravov
  • Längd: 2h 19m
  • Betyg: TV-14
  • IMDB Betyg: 6.7/10

  T-34 kan mycket väl vara en av de bästa tankfilmerna genom tiderna. Löjtnant Ivushkin, som hålls i fångenskap av tyska styrkor, sätter ihop en besättning av medfångar och planerar en vågad flykt med en gammal T-34-stridsvagn. Tyskarna planerar att använda besättningen och den obeväpnade T-34-stridsvagnen som målövningar under träningsövningar. Föga anar de om att Ivushkin har lyckats beväpna tanken och planerar att sluta använda den.

  Var man kan titta: Amazon Prime, Vudu, Pluto TV  

  < h2>8. The Yellow Birds (2018)

  • Regissör: Alexandre Moors
  • Huvudroller: Alden Ehrenreich, Tye Sheridan, Mikey Collins
  • Längd: 1h 34m
  • Betyg: R
  • IMDB-betyg< /strong>: 5.7/10

  Yellow Birds berättar historien om John Bartle och hans försök att hålla sig vid liv under hans tid i Irakkriget. Filmen är inte bara krig och action. Efter kriget följer den honom också när han försöker hantera de psykologiska efterdyningarna när han återvänder hem till Virginia.

  Where to Watch: Tubi

  9. Company of Heroes (2013)

  • Regissör: Don Michael Paul
  • Lead Actors: Tom Sizemore, Alastair Mackenzie, Chad Michael Collins
  • Längd: 1h 40m
  • Betyg: R
  • < li>IMDB-betyg: 5.1/10

  Förlorade bakom fiendens linjer under andra världskriget i Battle of the Bulge, upptäcker ett kompani amerikanska soldater att Hitler håller på att utveckla en superbomb. Berättelsen berättar hur de försöker tävla djupare in i Nazityskland för att återställa den avhoppade tyska vetenskapsmannen som ansvarar för att utveckla bomben och föra honom tillbaka i allierade händer. 

  Var man kan se >: Tubi

  10. Air Strike (2018)

  • Regissör: Xiao Feng
  • Huvudskådespelare: Ye Liu, Bruce Willis, Song Seung-heon
  • Längd: 1h 36m
  • Betyg: R
  • IMDB-betyg : 3.2/10

  Med Bruce Willis som en amerikansk överste med ansvar för att träna kinesiska soldater för att försvara Chongquings attacker från det japanska flygvapnet. Berättelsen utspelar sig 1940 och presenterar föga känd historia för publiken. Även om den här filmen rankas lågt av IMDB och andra kritiker, kommer krigsfilmsfans att uppskatta eldstriderna och action genom hela filmen.

  Var man kan se: Netflix

  11. Defiance (2008)

  • Regissör: Edward Zwick
  • Skådespelare: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell
  • < strong>Längd: 2h 17m
  • Betyg: R
  • IMDB-betyg: 7,2/10

  Under andra världskriget gömde sig bröderna Bielski och de polska judarna på flykt och överlevde i de djupa skogarna i det tyskockuperade Östeuropa. Den här filmen beskriver hur de inte bara överlevde utan också samlade vapen och försvarade sig mot hot från både de tyska styrkorna och även sovjeterna som hade liten sympati eller oro för rymlingarna.

  Var man kan se< /strong>: Netflix

  12. Tears of the Sun (2003)

  • Regissör: Antoine Fuqua
  • Huvudroller: Bruce Willis, Cole Hauser , Monica Bellucci
  • Längd: 2h 1m
  • Betyg: R
  • IMDB-betyg: 6,6/10
  img src=”/wp-content/uploads/0a287fe894aa26de1e633025350f7ee6.jpg” />

  Tears of the Sun berättar historien om en elitskvadron från Navy SEAL som leds av löjtnant A.K. Vattnen. Deras uppdrag har ingenting att göra med den nigerianska konflikten som pågår runt dem – de är bara tänkta att hämta Dr Lena Kendricks från Läkare utan gränser. Men gruppen måste trotsa sina order om att skydda en grupp flyktingar som läkaren tar hand om. Så Navy SEALs tar byborna genom djungeln medan de fortsätter att attackeras av rebellstyrkor.

  Var att se: Netflix

  13. Danger Close (2018)

  • Regissör: Kriv Stenders
  • Huvudskådespelare: Travis Fimmel, Toby Blome, Alexander England
  • Längd: 1h 58m
  • Betyg: R
  • IMDB-betyg stark >: 6.8/10

  Danger Close är en av de mest nagelbitande svansarna baserade kring Vietnamkriget. Den berättar om de faktiska erfarenheterna av australiensiska och nyzeeländska soldater som försökte försvara ett område i Long Tan den 18 augusti 1966. När förråden tar slut och en nordvietnamesisk styrka på 2 500 omringar dem, måste dessa soldater behålla sin vilja att överleva mot överväldigande odds. Slaget vid Long Tan anses vara ett av krigets mest våldsamma engagemang, med ett slut som kommer att göra dig chockad.

  Var du kan se: Hulu, Amazon Prime

  p>

  14. Hyena Road (2016)

  • Regissör: Paul Gross
  • Huvudroller: Rossif Sutherland, Allan Hawco, David Richmond-Peck
  • Längd: 2h
  • Betyg: R
  • IMDB-betyg< /strong>: 6.5/10

  Denna kanadensiska film från 2015 täcker den sanna historien om en kanadensisk insatsstyrkas försök för att försvara byggandet av Hyena-vägen som byggs av kanadensiska stridsingenjörer. Filmen beskriver hur talibanstyrkorna försökte jaga de kanadensiska soldaterna, hur lokalbefolkningen dubbelkorsade trupperna och de våldsamma möten som hände längs vägen. 

  Var att se: Tubi, Vudu, Amazon Prime, Pluto TV   

  15. To End All Wars (2001)

  • Regissör: David L. Cunningham
  • Huvudskådespelare: Robert Carlyle, Kiefer Sutherland, Ciarán McMenamin
  • Längd: 1h 57m
  • Betyg: R
  • IMDB-betyg: 7.0/10

  Under andra världskriget använde japanerna allierade krigsfångar för att bygga en järnväg genom den burmesiska djungeln. Den här filmen beskriver den psykologiska tortyren som krigsfångarna utstod och hur de lyckades hålla sig vid liv samtidigt som de behöll sin mänsklighet och hopp. Den här dramatiska filmen kommer att tvinga dig att tänka på komplicerade frågor kring moral, stolthet och hämnd.

  Var du kan se: Tubi, Peacock TV, Amazon Prime  

  16. The Trench (1999)

  • Regissör: William Boyd
  • Huvudrollsinnehavare: Paul Nicholls, Daniel Craig, Julian Rhind-Tutt
  • Längd: 1h 38m
  • Betyg : Ej betygsatt
  • IMDB-betyg: 6.0/10

  En av de största skyttegravskrigföringsfilmerna från första världskriget, den här filmen beskriver dagarna i brittiska skyttegravar under uppbyggnaden till slaget vid Somme 1916.  p>

  Var du kan titta: Pluto TV, Tubi, Amazon Prime  

  17. Battle for Sevastopol (2015)

  • Regissör: Sergey Mokritskiy
  • Huvudskådespelare: Yuliya Peresild, Evgeniy Tsyganov, Oleg Vasilkov
  • Längd: 1h 50m
  • Betyg: Ej betygsatt
  • IMDB-betyg : 7.1/10
  < p>Den här filmen beskriver den fantastiska sanna historien om studenten Lyudmila Pavlichenko som tog värvning i den ryska armén 1941. Hon visar sig vara en skicklig prickskytt, som det tyska överkommandot snart inser som ett hot som måste elimineras. Hon överlever kriget, men inte utan allvarlig skada först. Hon reser till USA och träffar Eleanor Roosevelt innan hon talar till den amerikanska allmänheten för att få godkännande för en andra front. 

  Where to Watch: Tubi, Amazon Prime < /p>

  Titta på krigsfilmer gratis

  Det är inte alltid lätt att hitta bra krigsfilmer gratis, men förhoppningsvis kommer listan ovan att ge krigsfilmsfantaster massor av underhållning. Genom dessa handlingar hittar du drama, skräck, action och till och med kärlekshistorier. Du kan också överväga att söka igenom gamla filmer som är allmän egendom efter mer fantastiska fynd.

  Känner du till några andra fantastiska gratis krigsfilmer du kan titta på online? Dela dina favoriter i kommentarsfältet nedan.