Microsoft test een nieuwe taakbeheerder voor Windows 11

0
70

Meestal publiceert Microsoft belangrijke wijzigingen in Windows Insider-previews, maar het bedrijf stopte een gloednieuwe taakbeheerder in Windows 11 Build 22538 in het Dev-kanaal. Je moet echter door een aantal hoepels springen om het in te schakelen.

GERELATEERDHoe deel te nemen aan het Windows Insider-programma en nieuwe functies te testen

Gustave Monce zag de functie voor het eerst op Discord en deelde deze op Twitter door FireCubeStudios. Kortom, het brengt het Windows 11-ontwerp naar de taakbeheerder. Dat betekent dat het Mica-effecten krijgt, de WinUI-ontwerpcomponenten, een zijbalk die de interface met tabbladen vervangt, en zelfs een donkere modus.

Belangrijk om op te merken is dat Microsoft dit officieel niet heeft ingeschakeld. Volgens Monce is het op dit moment behoorlijk kapot. Hoewel we het niet per se aanbevelen om het te proberen, als je toevallig op het Dev-kanaal op Windows 11 zit, kun je stappen ondernemen om het in te schakelen.

Eerst moet je ViVeTool downloaden en uitpakken. Voer vervolgens Terminal uit als beheerder in de ViveTool-directory en voer de volgende opdracht in:

vivetool addconfig 35908098 2

vivetool addconfig 37204171 2

vivetool addconfig 36898195 2

vivetool addconfig 36898195 2

Advertentie

Start vanaf daar uw computer, klik met de rechtermuisknop de Start-knop en selecteer “Taakbeheer” wanneer voltooid om de geheime nieuwe versie te zien.

Het ziet eruit als een leuke verandering in de taakbeheerder, maar we zullen moeten wachten tot Microsoft het officieel inschakelt voordat we een goed idee krijgen van hoe leuk het is echt is, want het is enigszins kapot in zijn huidige staat.

GERELATEERD: Een Windows 11-pc opnieuw opstarten

LEES VOLGENDE

  • › Nee, iPhones zijn niet duurder dan Android-telefoons
  • › Stop met het afsluiten van uw Windows-pc
  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Heb je nog steeds een VPN nodig voor openbare wifi?
  • › Een trage iPhone versnellen
  • › Hoe u meer Ethernet-poorten aan uw router kunt toevoegen